Έχασε τη ζωή του στην πορεία προς μια χώρα της επαγγελίας

Έχασε τη ζωή του στην πορεία προς μια χώρα της επαγγελίας

Όπως είναι γνωστό ο αιτών άσυλο από το Καμερούν στις 3 Ιανουαρίου μεταφέρθηκε νεκρός στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης, στις 3 τα ξημερώματα. Τα ακριβή αίτια του θανάτου δεν έχουν ακόμη διαπιστωθεί.

Ο θανών, για τον οποίον έγραψαν  τα ΜΜΕ και  εικονίζεται στη φωτογραφία με τον Καθολικό Αρχιεπίσκοπο Νάξου-Πάρου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Αποστολικό Τοποτηρητή της Καθολικής Επισκοπής Χίου-Λέσβου-Σάμου, εκκλησιαζόταν στον Ενοριακό μας Ναό της Μεταστάσεως της Θεοτόκου στη Μυτιλήνη.

Προσευχόμαστε για την αιώνια ανάπαυση της ψυχής του και ευχόμαστε να είναι ο τελευταίος που γίνεται θύμα της ανθρώπινης αδιαφορίας!

Ευχόμαστε στη νεαρή σύζυγό του και  στο παιδάκι του ο Κύριος να τους στέλνει την ουράνια παρηγοριά και τη δική μας ανθρώπινη συμπαράσταση και χριστιανική μας αγάπη.

                   Καμερούν                   2018                  Μυτιλήνη

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Εννεαήμερο Ιεράς Καρδίας (3η ημέρα)

  ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΝΝΕΑΗΜΕΡΟΥ –Εις το όνομα του Πατρός, και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. –Αμήν. 1.Πράξη συντριβής: Αμάρτησα, Θεέ μου,

ANGELUS 3ης Ιουλίου 2022

  ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ  ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΥΡΙΟΥ Πλατεία Αγίου Πέτρου Κυριακή, 3 Ιουλίου 2022   Αγαπητοί αδελφοί και αδελφές, καλημέρα! Στο Ευαγγέλιο της Θείας Λειτουργίας της σημερινής

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου