Έχασε τη ζωή του στην πορεία προς μια χώρα της επαγγελίας

Έχασε τη ζωή του στην πορεία προς μια χώρα της επαγγελίας

Όπως είναι γνωστό ο αιτών άσυλο από το Καμερούν στις 3 Ιανουαρίου μεταφέρθηκε νεκρός στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης, στις 3 τα ξημερώματα. Τα ακριβή αίτια του θανάτου δεν έχουν ακόμη διαπιστωθεί.

Ο θανών, για τον οποίον έγραψαν  τα ΜΜΕ και  εικονίζεται στη φωτογραφία με τον Καθολικό Αρχιεπίσκοπο Νάξου-Πάρου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Αποστολικό Τοποτηρητή της Καθολικής Επισκοπής Χίου-Λέσβου-Σάμου, εκκλησιαζόταν στον Ενοριακό μας Ναό της Μεταστάσεως της Θεοτόκου στη Μυτιλήνη.

Προσευχόμαστε για την αιώνια ανάπαυση της ψυχής του και ευχόμαστε να είναι ο τελευταίος που γίνεται θύμα της ανθρώπινης αδιαφορίας!

Ευχόμαστε στη νεαρή σύζυγό του και  στο παιδάκι του ο Κύριος να τους στέλνει την ουράνια παρηγοριά και τη δική μας ανθρώπινη συμπαράσταση και χριστιανική μας αγάπη.

                   Καμερούν                   2018                  Μυτιλήνη

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

ΜΕΛΕΤΗ_ΤΟΥ_ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ_2.jpg

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΣΑΒΒΑΤΟ 34ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2 Δεκεμβρίου 2023                                     Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου