Ετήσια συνεστίαση της ΚΑΡΙΤΑΣ ΝΑΞΟΥ για φιλανθρωπικούς σκοπούς

Ετήσια συνεστίαση της ΚΑΡΙΤΑΣ ΝΑΞΟΥ για φιλανθρωπικούς σκοπούς 

Πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η καθιερωμένη πια συνεστίαση της ΚΑΡΙΤΑΣ ΝΑΞΟΥ για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Τα έσοδα της φετινής εκδήλωσης θα διατεθούν για τις ανάγκες του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του ειδικού σχολείου Αγίου Θαλλελαίου.

Στην ενοριακή αίθουσα η οποία ήταν καταλληλά διαμορφωμένη και στολισμένη, λειτουργούσε Bazaar με διάφορα αντικείμενα όπως γλυκίσματα, μαρμελάδες, κοσμήματα, χειροποίητα πλεκτά σκουφάκια για παιδιά, χριστουγεννιάτικα δωράκια, όλα προσφορά από ευαισθητοποιημένους  ανθρώπους για την ενίσχυση των σκοπών της ΚΑΡΙΤΑΣ ΝΑΞΟΥ.

Οι συνδαιτημόνες παράλληλα είχαν τη μοναδική ευκαιρία αρχικώς να χαλαρώσουν απολαμβάνοντας το τσάι η τον καφέ τους συνοδευόμενα με αντίστοιχα γλυκίσματα, και στη συνέχεια συντροφιά με παρείστικο κρασάκι, και ρακί, και μεζεδάκια και οδηγούς τη χορωδία των γυναικών της Αγίας Άννας και τη χορωδία της ενορίας, να παίρνουν μέρος σε ένα μουσικό ταξίδι με ποικίλους και υπέροχους προορισμούς μέσα από τις μελωδίες Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Ξαρχάκου, Nέου κύματος, Τσιτσάνη και βέβαια Βαμβακάρη, αναπολώντας άλλες εποχές όμορφες.

Το αποκορύφωμα της βραδιάς ήταν η έκπληξη που επιφύλασσε ο κ. Πριντεζης Αντώνης ο οποίος ανέβηκε στη σκηνή και με περίσσιο κέφι παίζοντας φυσαρμόνικα κατόρθωσε να σηκωθούν οι περισσότεροι από την καρέκλα τους και να τον ακολουθήσουν στις μελωδίες που έπαιζε χορεύοντας και διασκεδάζοντας με την καρδιά τους.

Ευχόμαστε ολόψυχα στην ΚΑΡΙΤΑΣ ΝΑΞΟΥ να συνεχίσει δυναμικά το έργο της κάνοντας αισθητή την παρουσία της στην κοινωνία του νησιού προσφέροντας απλώς ΑΓΑΠΗ αδιακρίτως και ανιδιοτελώς όπως μεταφράζεται και το όνομα της. Και του χρόνου με υγεία.

Φ.Δ.

 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Πρόγραμμα Ενοριών 3-4 Δεκεμβρίου 2022

 Οικισμός Ενορία 3-4 Δεκεμβρίου 2022 Αγάπη Αγίου Αγαπητού – Αετοφωλιά Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου – Άνδρος Καθεδρικού Ναού Αγίου Ανδρέα – Βωλάξ Γεννήσεως της Θεοτόκου  Κυριακή

Mελέτη  του Ευαγγελίου της ημέρας.

ΠΑΡΑχΣΚΕΥΗ ΤΗΣ 1ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ 2 Δεκεμβρίου 2022                                   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου