ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ Π ΑΝΤΩΝΙΟ ΦΟΝΣΟ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ Π ΑΝΤΩΝΙΟ ΦΟΝΣΟ

Την Κυριακή 6 Μαΐου 2018, το απόγευμα ο Αποστολικός Νούντσιος θέλησε να κάνει μία επίσκεψη στον π. Αντώνιο Φόνσο, ο οποίος  τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και ευρίσκεται στο σπίτι του στο χωριό Κρόκος.

Ο Αποστολικός Νούντσιος συνοδευόταν από τον Αρχιεπίσκοπο π. Νικόλαο, το γενικό Βικάριο π. Φραγκίσκο Βιδάλη και τον π. Ριχάρδο.

Ο Σεβασμιότατος Νούντσιος θέλησε να ευχαριστήσει τον π. Αντώνιο διότι, αποδεχόμενος με υπομονή την ασθένεια του, συνεχίζει να βοηθά και να στηρίζει το έργο της Εκκλησίας. Προσευχήθηκε μαζί του και τον ευλόγησε εκ μέρους του Αγίου Πατέρα του Πάπα Φραγκίσκου.

Ο π. Αντώνιος συγκινημένος ευχαρίστησε τον Αποστολικό Νούντσιο και με το δικό του τρόπο εξέφρασε τη χαρά του για την τιμητική αυτή επίσκεψη.

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Angelus, 26 Μαρτίου 2023

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΥΡΙΟΥ Πλατεία Αγίου Πέτρου Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023     Αγαπητοί αδελφοί και αδελφές, καλημέρα! Σήμερα, Πέμπτη Κυριακή της Τεσσαρακοστής, το Ευαγγέλιο

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΔΕΥΤΕΡΑ  ΤΗΣ 4ης  ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΤΕΣΣΡΑΚΟΣΤΗΣ 27 Μαρτίου  2023    Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος.  Αμήν Επικαλούμαι το 

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου