ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ Π ΑΝΤΩΝΙΟ ΦΟΝΣΟ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ Π ΑΝΤΩΝΙΟ ΦΟΝΣΟ

Την Κυριακή 6 Μαΐου 2018, το απόγευμα ο Αποστολικός Νούντσιος θέλησε να κάνει μία επίσκεψη στον π. Αντώνιο Φόνσο, ο οποίος  τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και ευρίσκεται στο σπίτι του στο χωριό Κρόκος.

Ο Αποστολικός Νούντσιος συνοδευόταν από τον Αρχιεπίσκοπο π. Νικόλαο, το γενικό Βικάριο π. Φραγκίσκο Βιδάλη και τον π. Ριχάρδο.

Ο Σεβασμιότατος Νούντσιος θέλησε να ευχαριστήσει τον π. Αντώνιο διότι, αποδεχόμενος με υπομονή την ασθένεια του, συνεχίζει να βοηθά και να στηρίζει το έργο της Εκκλησίας. Προσευχήθηκε μαζί του και τον ευλόγησε εκ μέρους του Αγίου Πατέρα του Πάπα Φραγκίσκου.

Ο π. Αντώνιος συγκινημένος ευχαρίστησε τον Αποστολικό Νούντσιο και με το δικό του τρόπο εξέφρασε τη χαρά του για την τιμητική αυτή επίσκεψη.

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΠΕΜΠΤΗ ΤΗΣ 19ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 11 Αυγούστου 2022   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΛΑΡΑΣ

  Το βράδυ της Κυριακής των Βαΐων του 1211 ή 1212 μια όμορφη δεκαοχτάχρονη νεαρή φεύγει από το πατρικό της στην Ασίζη και πηγαίνει στην

Γενική Ακρόαση Τετάρτης 10 Αυγούστου 2022

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΓΕΝΙΚΗ ΑΚΡΟΑΣΗ   Αίθουσα Παύλος Στ’ Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2022    Κατήχηση περί Γήρατος – 16. «Πηγαίνω να σας ετοιμάσω τόπο» (Ιω 14,2).

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου