ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΕΠΑΡΧΟ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΕΠΑΡΧΟ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Τις  πρώτες μεσημβρινές ώρες πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του Αποστολικού Νουντσίου στην Ελλάδα π. Savio Hon Tai Fai έπαρχο Νάξου και μικρών Κυκλάδων κ. Ιωάννη Μαργατίτη. Τον Αποστολικό Νούντσιο συνόδευαν ο Αρχιεπίσκοπος π Νικόλαος, ο εφημέριος Νάξου και Πάρου π. Γεώργιος Παλαμάρης Και ο εφημέριος της Ποιμαντικής ενότητας Στενής π. Ιωάννης Σκλάβος.

Η επίσκεψη έγινε χωρίς πρωτόκολλο στους χώρους του Ξενοδοχείου  TARTUGA του κ. Επάρχου σε ένα εντυπωσιακό περιβάλλον και με υψηλές προδιαγραφές, λίγα βήματα από το κύμα της θάλασσας.

Στους χώρους αυτούς έγινε πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα συμπόσιο,  όπου η πλούσια συζήτηση συνοδεύτηκε από  πλούσιο μενού σε είδη  και σε γεύση.  Όλα αυτά έγιναν διότι, όπως διαπιστώσαμε: οι καρδιές του Γιάννη και της συζύγου του Μαρίας  είναι εξ ίσου πλούσιες και συμπληρωματικές.

 

 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΠΕΜΠΤΗ ΤΗΣ 19ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 11 Αυγούστου 2022   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΛΑΡΑΣ

  Το βράδυ της Κυριακής των Βαΐων του 1211 ή 1212 μια όμορφη δεκαοχτάχρονη νεαρή φεύγει από το πατρικό της στην Ασίζη και πηγαίνει στην

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου