Επί Τέλους!!!

Επί Τέλους!!!


Όπως δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως  στις 28 Μαρτίου 2017 στο Δεύτερο τεύχος,  αρ Φύλλου 2990, την ερχόμενη Δευτέρα 3 Απριλίου 2017 θα κάνει  δοκιμαστική πτήση το πρώτο υδροπλάνο στις Κυκλάδες και συγκεκριμένα στο νησί της Τήνου στις 10.15 το πρωί.

Στις 11 το πρωί ακριβώς προβλέπεται να γίνει ο αγιασμός  του υδροπλάνου  με την παρουσία του Μακαριοτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, του Προέδρου της Δημοκρατίας κου Προκόπη Παυλόπουλου και του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, οι οποίοι και θα φθάσουν στην Τήνο με το ίδιο το υδροπλάνο στις 10.15 ακριβώς.

Επιβάλλεται να είμαστε όλοι οι κάτοικοι Τήνου παρόντες στην υποδοχή και στον αγιασμό.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, για να μην υπάρξουν παράπονα από τα άλλα γειτονικά νησιά για την πρωτιά της Τήνου, φεύγοντας το υδροπλάνο από το νησί μας θα  κάνει  και μία σύντομη προσθαλάσσωση στη Σύρο. Αν βέβαια, μέχρι τότε, είναι έτοιμο και το  υδατοδρόμιο της Σύρου που είναι φτυστό αντίγραφο του υδατοδρομίου της Τήνου. 

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη  του Ευαγγελίου της ημέρας

ΠΕΜΠΤΗ ΤΗΣ 25ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 28 Σεπτεμβρίου 2023                                     Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου