ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΡΙΠΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

                                                                                                                            

 

Τήνος 26/5/2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΡΙΠΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

 

Στην 1η Φεβρουαρίου 2014, εν όψει των εκλογών  για την τοπική Αυτοδιοίκηση Α΄ και Β΄ βαθμού και  το Ευρωκοινοβούλιο, ανακοινώσαμε την απόφαση του Αρχιεπισκόπου μας π. Νικολάου:«η Εκκλησία θα μείνει έξω από κάθε εμπλοκή στον προεκλογικό αγώνα».

Αυτή η απόφασή του τηρήθηκε κατά γράμμα και δεν υπήρξε η παραμικρή παρέκκλιση.

Ο λαός, σε δύο συνεχόμενες Κυριακές, άσκησε το δημοκρατικό του δικαίωμα και εξέλεξε τους ανθρώπους στους οποίους εμπιστεύθηκε, για μία πενταετία, τις ελπίδες του για ένα καλύτερο μέλλον στην τοπική Αυτοδιοίκηση και στο Ευρωκοινοβούλιο.

Ευχαριστούμε τους απερχόμενους για τη συνεργασία και την προσφορά τους στον τόπο μας και συγχαίρουμε όσες και όσους επανεκλέγηκαν, τους νεοεκλεγέντες και τις νεοεκλεγείσες στον Α΄ και Β’  βαθμό της τοπικής Αυτοδιοίκησης και στο Ευρωκοινοβούλιο.

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους προς όφελος όλων των πολιτών και ιδιαίτερα των πιο αδύναμων και πιο φτωχών. Τους βεβαιώνουμε για τη συνεργασία της Εκκλησίας μας σε καθετί που θα αποσκοπεί στη δημιουργία αξιοπρεπών συνθηκών ζωής σε όλους τους πολίτες της Πατρίδας μας και της Ενωμένης Ευρώπης.Με πατρική αγάπη

 

Από τα Γραφεία
της Καθολικής Αρχιεπισκοπής Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου

 

 

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου