Δωρεά στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Τήνου

Δωρεά στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Τήνου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου η παράδοση της δωρεάς από την Καθολική Ενορία του Αγίου Νικολάου Πόλεως Τήνου προς το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Τήνου. Η δωρεά περιελάμβανε αντιπυρικές κουκούλες προς τα μέλη της Υπηρεσίας. 

Στην παράδοση αυτή ήταν παρόντες τα μέλη του Συμβουλίου της Ενορίας, ο Εφημέριος, π. Μάρκος Φώσκολος όπου απηύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό για την κίνηση αυτή, τα μέλη που απαρτίζουν την Πυροσβεστική Υπηρεσία και ο Προϊστάμενος αυτής, κος. Μαυρεδάκης Γιάννης όπου ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την ενέργεια της δωρεάς.

Μετά το πέρας της παραδόσεως, ακολούθησε η αναμνηστική φωτογραφία στην είσοδο του κτηρίου που στεγάζεται υπηρεσία, με φόντο το θυρεό.

 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Γενική Ακρόαση του Πάπα Φραγκίσκου, 7 Ιουνίου 2023

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΓΕΝΙΚΗ ΑΚΡΟΑΣΗ                                                                           Πλατεία Αγίου Πέτρου Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2023     Κατήχηση. Το πάθος για τον ευαγγελισμό: ο αποστολικός ζήλος του πιστού.

Mελέτη  του Ευαγγελίου της ημέρας

ΠΕΜΠΤΗ ΤΗΣ 9ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 8 Ιουνίου 2023   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου