ΔΙΠΛΟΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ

ΔΙΠΛΟΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ

Αγαπητοί φίλοι του Ιησού Χριστού, της αγ. Θηρεσίας του Βρέφους Ιησού, των αδ. Ουρσουλινών και των Λουτρών.
Όπως γνωρίζετε την Τρίτη 1η Οκτωβρίου 2019 είναι η εορτή της Μικρής αγ. Θηρεσίας και εορτάζει το μικρό παρεκκλήσιο στα Λουτρά!
Στις 5:30 μ.μ. θα ξεκινήσει μια μικρή ακολουθία με δέηση, ύμνους κι ασπασμός των λειψάνων της αγίας στο ταπεινό παρεκκλήσιό της. Φθάνουμε εκεί μπαίνοντας από το επάνω γήπεδο μπάσκετ – στη συνέχεια ψάλλοντας ύμνους στο Θεό θα κατευθυνθούμε προς το παρεκκλήσιο του αγ. Μιχαήλ (κοιμητήριο) όπου θα τελεστεί η Αρχιερατική Θεία ευχαριστία.
Μετά τη Θεία Λειτουργία, στο προαύλιο και τη «Γαλαρία», θα ακολουθήσει ένα μικρό κέρασμα και θα δοθεί ένα αναμνηστικό σύμβολο της αγίας. Θα χαρούμε την παρέα, ζητώντας από τον Κύριο να της μοιάσουμε λίγο, αφού η Μικρή αγία Θηρεσία πέθανε 24 ετών, υποδεικνύοντας μια μικρή οδό που οδηγεί στον Ιησού Χριστό!

20/9/2019

Σας περιμένουμε με αγάπη. Η ομάδα των Λουτρών
 

 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

7 ΙΟΥΝΙΟΥ μνήμη του Αγίου Ροβέρτου, Αββά

  Ο Άγιος Ροβέρτος γεννήθηκε στο Gargrave του York (Ηνωμένο Βασίλειο), προς τα τέλη του 11ου αιώνα. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο του Παρισιού, επιστρέφοντας στην Αγγλία

Mελέτη  του Ευαγγελίου της ημέρας

ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΗΣ 9ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 7 Ιουνίου 2023   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου