ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΡΙΤΑΣ ΤΗΝΟΥ

  ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ
ΝΑΞΟΥ-ΤΗΝΟΥ-ΑΝΔΡΟΥ-ΜΥΚΟΝΟΥ
ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

 

Αρ. Πρωτ. 292/2010
Αρ. Φακ.   001/00100

                                                                Τήνος 07/10/2018

                                    

 

      ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΡΙΤΑΣ ΤΗΝΟΥ

 

Η τοπική μας Εκκλησία,  συνεχώς διαπιστώνει με χαρά τον άψογο τρόπο με τον οποίο εκτέλεσες μέχρι σήμερα τα καθήκοντα του Προέδρου του θεσμού  «Κάριτας Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και σε συγχαίρει θερμά.

Αναγνωρίζουμε την ιδιαίτερη ευαισθησία σου στον τομέα της κοινωνικής προσφοράς, τα διοικητικά σου χαρίσματα  και την κοινή αποδοχή της προσωπικότητάς σου και των ικανοτήτων σου τόσο από την Εκκλησία όσο και την ευρύτερη κοινωνία.

Προστρέχουμε λοιπόν  στην επιστημονική σου κατάρτιση, στην ανθρωπιστική ευαισθησία και στη ζωντανή πίστη σου, στην καλή σου θέλησα και με πολλή χαρά, 

Αγαπητέ Αντώνιε Δελατόλα του Γεράρδου ανανεώνουμε τη θητεία σου στην Προεδρία της Κάριτας Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου για μία νέα τετραετία.

Η ανανέωση της θητείας σου στην Προεδρία της Κάριτας γίνεται σήμερα 7 Οκτωβρίου 2018, ημέρα της πανήγυρης του Καθεδρικού μας Ναού της Παναγίας του Ροδαρίου στην Τήνο.

Είμαι βέβαιος ότι θα χρησιμοποιήσεις και πάλι τα πολλά  χαρίσματα σου και  στην πολύμορφη κοινωνική προσφορά της Εκκλησίας μας, ώστε η ηθική και υλική συμπαράστασή της να ανταποκρίνεται περισσότερο στην ιερή αποστολή της.

Σ’ ευχαριστώ για την αποδοχή της ανανέωσης της θητείας στην κοινωνική αυτή αποστολή μέσα  στην τοπική μας Εκκλησία και στην ευρύτερη κοινωνία και εύχομαι ο Κύριος να σε ευλογεί με τις ικεσίες της Παναγίας.
 

+Νικόλαος
Αρχιεπίσκοπος

 

 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Πανήγυρη της Πεντηκοστής (Α)

ΠΑΝΗΓΥΡΗ  ΤΗΣ  ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗΣ (Α)   ΑΝΤΙΦΩΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ Η αγάπη του Θεού, χάρη στο Άγιο Πνεύμα που μας δόθηκε, υπερχείλισε τις καρδιές μας. Αλληλούια.

Mελέτη  του Ευαγγελίου της ημέρας

ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΗΣ 7ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 3 Ιουνίου 2023   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου