Δήμαρχος Τήνου: «Αναζήτηση πόρων για τη διάσωση της πρώην Μονής-Σχολής Ουρσουλινών»

 

Δήμαρχος Τήνου: «Αναζήτηση πόρων για τη διάσωση της πρώην
Μονής-Σχολής Ουρσουλινών»

O Δήμαρχος Τήνου στον σύντομο χαιρετισμό του, στη συναυλία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη, τόνισε ότι η Μόνη και η Σχολή Ουρσουλινών αποτελεί ιερή κληρονομία του τόπου μας και γι’ αυτό όχι πρέπει μόνο να διασωθεί αυτό το ιστορικό μνημείο, αλλά να συνεχίσει να παράγει πολιτισμό μέσω του Φεστιβάλ και παιδεία μέσω του Δημοτικού Σχολείου.
Ευχαρίστησε δε τους Φίλους της Τήνου, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του για την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και κυρίως της κεντρικής διοίκησης προς τον σκοπό της αναζήτησης πόρων που θα συμβάλουν στην διάσωση της «μικρής αυτής ακροπόλεως του νησιού».
Ξεχωριστή μνεία έκανε στις άοκνες ενέργειες του Σεβασμιωτάτου Νικολάου για το ζήτημα αυτό και στη συνέχεια του έδωσε τον λόγο για ένα σύντομο χαιρετισμό.

Πηγή: tinos today.gr

 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

a_fragkiskos_2014_2.jpg

Ωράριο Θείων Λειτουργιών

   Οικισμός Ενορία 2-3 Ιουλίου 2022 Αγάπη Αγίου Αγαπητού Σάββατο 19.30 Αετοφωλιά Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου – Άνδρος Καθεδρικού Ναού Αγίου Ανδρέα – Βωλάξ Γεννήσεως της

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΕΟΡΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΥ Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου