ΛΙΤΑΝΕΥΣΗ ΑΓΙΑΣ ΔΩΡΕΑΣ “CORPUS DOMINI” ΣΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΤΗ ΝΑΞΟ

ΛΙΤΑΝΕΥΣΗ ΑΓΙΑΣ ΔΩΡΕΑΣ  
“CORPUS DOMINI”
 
ΣΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΤΗ ΝΑΞΟ

ΚΥΡΙΑΚΗ27 ΙΟΥΛΙΟY 2014 Ώρα19:00

SUNDAY 27 JULY 19:00th DIMANCHE 27 JUILLET h.19:00

DOMENICA27 LUGLIO  Ore19:00

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού της Υπαπαντής του Κυρίου, στο Κάστρο της Νάξου, σας προσκαλεί
την Κυριακή 27 Ιουλίου στις 7μμ. στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, την οποία θα τελέσει ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Νάξου-Τήνου-Άνδρου και Μυκόνου, π. Νικόλαος.
Κατά τη Θεία Λειτουργία ο Αρχιεπίσκοπός μας θα αναθέσει καθήκοντα Εφημερίου του Ενοριακού Μητροπολιτικού Ναού της Υπαπαντής του Κυρίου στον νεοχειροτονηθέντα ιερέα π. Γεώργιο Παλαμάρη.
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα γίνει η λιτάνευση της Αγίας Δωρεάς του Κυρίου στους δρομίσκους του Κάστρου Νάξου.
Σας προσκαλούμε  να συμμετάσχετε στη Θεία Λειτουργία και στη Λιτάνευση  της Αγίας Δωρεάς του Κυρίου, ευχαριστώντας και δοξάζοντας, εν Πνεύματι Αγίω, το Θεό Πατέρα για την μεγάλη Δωρεά του Υιού Του.
Μετά τη λιτάνευση  θα γίνει δεξίωση στην μεγάλη ταράτσα του νέου Ποιμαντικού-Πνευματικού και Πολιτιστικού Κέντρου « Αγία Ούρσουλα».

 

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Πρόγραμμα ενοριών

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΟΡΙΩΝ  Οικισμός Ενορία 4-5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023 Αγάπη Αγίου Αγαπητού – Αετοφωλιά Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου Κυριακή 09.00 Άνδρος Καθεδρικού Ναού Αγίου Ανδρέα – Βωλάξ Γεννήσεως

5η Κυριακή του Έτους

  5η  ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ, Κύκλος Α΄     ΑΝΤΙΦΩΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ (Ψλ 95 [94], 6-7) Ελάτε, να προσκυνήσουμε τον Θεό, και να προσπέσουμε

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

  ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΗΣ 4ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 4 Φεβρουαρίου 2023                                              Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου