Πρώτη Συνάντηση της Επιτροπής του CCEE «Οικογένεια και ζωή»

Πρώτη Συνάντηση της Επιτροπής του  CCEE «Οικογένεια και ζωή»

Η πρώτη συνάντηση της Επιτροπής του  Συμβουλίου Συνόδων Ιεραρχιών Ευρώπης  «Οικογένεια και ζωή» πραγματοποιήθηκε στις 23 Αυγούστου στο Δουβλίνο, την Ιρλανδική πρωτεύουσα  που φιλοξενεί την Παγκόσμια Συνάντηση των Οικογενειών (21-26 Αυγούστους).

Στις εργασίες Προήδρευσε ο Αρχιεπίσκοπος  του Αγίου Ανδρέα  και του Εδιμβούργου, Σεβασμιότατος  Leo Cushley, που άρχισαν  με μία σύντομη παρουσίαση  των εκπροσώπων Επισκόπων για την ποιμαντική της οικογένειας ένδεκα Συνόδων Ιεραρχίας  της Ευρώπης. Η ανταλλαγή απόψεων  θα επιτρέψει  να μελετηθούν οι μέθοδοι εργασίας  για τα  επόμενα χρόνια  που θα παρουσιαστούν  στην προσεχή  Γενική Συνέλευση  του Συμβουλίων των Συνόδων Ιεραρχιών της Ευρώπης, που έχει προγραμματιστεί να γίνει στην Πολωνία από 13-16 προσεχούς Σεπτεμβρίου.

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΠΕΜΠΤΗ ΤΗΣ 19ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 11 Αυγούστου 2022   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΛΑΡΑΣ

  Το βράδυ της Κυριακής των Βαΐων του 1211 ή 1212 μια όμορφη δεκαοχτάχρονη νεαρή φεύγει από το πατρικό της στην Ασίζη και πηγαίνει στην

Γενική Ακρόαση Τετάρτης 10 Αυγούστου 2022

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΓΕΝΙΚΗ ΑΚΡΟΑΣΗ   Αίθουσα Παύλος Στ’ Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2022    Κατήχηση περί Γήρατος – 16. «Πηγαίνω να σας ετοιμάσω τόπο» (Ιω 14,2).

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου