Μελωδία και προσφορά στο συνάνθρωπο από την CARITAS Τήνου και το Σύλλογο Γυναικών Τήνου

Μελωδία

και προσφορά στο συνάνθρωπο

από την CARITAS Τήνου

και το Σύλλογο Γυναικών Τήνου

Μελωδία και προσφορά στο συνάνθρωπο από την CARITAS Τήνου  και το Σύλλογο Γυναικών Τήνου

 

Την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013 στην αίθουσα του Αγίου Αντωνίου στηνΠαλλάδα Χώρας Τήνου, πραγματοποιήθηκε φιλανθρωπική, πολιτιστική εκδήλωση, με την ευκαιρία των Χριστουγεννιάτικων γιορτών, από την "Κάριτας" Τήνου και τοΣύλλογο Γυναικών Τήνου.

Η νέα Χορωδία του Συλλόγου Γυναικών Τήνου, με τη διεύθυνση της αξιόλογης τηνιακής μουσικού κ. Μαργαρίτας Σαλταμανίκα, απέδωσε ύμνους, ψαλμούς και χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ελληνικά και ξενόγλωσσα με χάρη και επιτυχία. Διδασκαλία και διεύθυνση χορωδίας η Μαργαρίτα Σαλταμανίκα. Στο πιάνο ο Πέτρος Κουσουνάδης. Χορογραφία η Σταματούλα Ψάλτη. 

Μελωδία και προσφορά στο συνάνθρωπο από την CARITAS Τήνου  και το Σύλλογο Γυναικών Τήνου

 

Οι εθελοντές της "Κάριτας" Τήνου σε αγαστή συνεργασία με το Σύλλογο Γυναικών Τήνου, κατάφεραν μέσα στο πνεύμα Αγάπης των Χριστουγεννιάτικων γιορτών, να ευαισθητοποιήσουν και να ομονοήσουν πολίτες της Τήνου, προσφέροντας τον οβολό τους γιατην υλοποίηση δράσεων του Συλλόγου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες της Τήνου "Έχουμε Δικαίωμα". Υπήρξαν πολλοί φορείς, επιχειρηματίες και ιδιώτες που πρόσφεραν αναλώσιμα είδη και εξοπλισμό για τη διοργάνωση καιτην επιτυχία αυτής της εκδήλωσης.

 

Ο Χριστουγεννιάτικος καφές – τσάι της Κάριτας (CARITAS)Τήνου έχει πλέον αγκαλιαστεί από την κοινωνία της Τήνου υπέρ ανθρώπων με ειδικές ανάγκες, καλύπτοντας όλα τα καθίσματα και χώρους στην προσφερόμενη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Αγίου Αντωνίου. Φέτος η εκδήλωση διοργανώθηκε στα πλαίσια της δράσης για τον εορτασμό του πανευρωπαϊκού έτους με θέμα: "Ενεργός Πολίτης 2013".

 

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους, όσες – όσοι πρόσφεραν με κάθε τρόπο για την εκδήλωση συμπαράστασης του συνανθρώπου μας.

 

Νίκος Φώσκολος (tiniaki.gr)


 

 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

  ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΗΣ 4ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 30 Ιανουαρίου 2023                                              Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου