Αρχή Περιόδου Παρουσίας στη Μυτιλήνη

Αρχή Περιόδου Παρουσίας στη Μυτιλήνη

Η έναρξη του νέου λειτουργικού έτους με την Περίοδο της Παρουσίας τελέστηκε και στη Μυτιλήνη στις 2 Δεκεμβρίου, Α’ Κυριακή της Παρουσίας.

Τη Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Ιησουίτης ιερομόναχος π. Αντώνιος Cornoedus, από το Βέλγιο, ο οποίος από τα μέσα Σεπτεμβρίου βρίσκεται στη Μυτιλήνη, μέσω της Διακονίας των Ιησουιτών υπέρ των Προσφύγων, ασχολούμενος με την ποιμαντική των Καθολικών μεταναστών και προσφύγων (στην πλειοψηφία τους Γαλλόφωνων).

Η ενορία μας τον ευχαριστεί για τη λειτουργική και ποιμαντική βοήθεια που προσφέρει στην ακριτική Καθολική ενορία Μυτιλήνης, και ευχαριστεί επίσης το JRS (Jesuit Refugee Service) και την Κάριτας Ελλάς (μέσω του πολωνικού προγράμματος “Ανθρωπιστική Συμπαράσταση και Ανακούφιση για τους πρόσφυγες της Λέσβου και Σάμου”), για την πολύτιμη συνεισφορά τους.

π.Λ

 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ ευχήθηκε στον Σεβ. Αρχιεπίσκοπο ΡΚαθολικών Τήνου κ. Ιωσήφ

Σήμερα το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ , συνοδευόμενος από Αρχιερατικό Επίτροπο Τήνου, Πρωτοπρ. Γεώργιο Φανερό, μετέβη στο Επισκοπείο της ΡΚαθολικής Αρχιεπισκοπής και ευχήθηκε

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΤΡΙΤΗ  ΤΗΣ 4ης  ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΤΕΣΣΡΑΚΟΣΤΗΣ 28 Μαρτίου 2023    Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος.  Αμήν Επικαλούμαι το 

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου