Αποκαλυπτήρια προτομής αειμνήστου Δημάρχου Τήνου, Σίμου Ορφανού

Αποκαλυπτήρια προτομής αειμνήστου Δημάρχου Τήνου, Σίμου Ορφανού

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκαν σήμερα, Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου τα αποκαλυπτήρια της προτομής του αειμνήστου δημάρχου Τήνου, Σίμου Ορφανού, στον αύλειο χώρο του Δήμου Τήνου. 

Λόγο προς τους παρευρισκομένους και στον αείμνηστο δήμαρχο, απηύθυναν ο δήμαρχος Τήνου, Γιάννης Σιώτος, ο πρώην δήμαρχος Τήνου Σάββας Απέργης, ο Καθολικός Αρχιεπίσκοπος Τήνου – Νάξου, κος Νικόλαος, ο Μητροπολίτης Σύρου – Τήνου όπου ανέγνωσε ο Αρχιερατικός Επίτροπος, π. Γεώργιος Φανερός, ο δημοσιογράφος, κος Ζακυνθινός και η κα Σοφία Ορφανού, κόρη του αειμνήστου.

Στο τέλος, προβλήθηκε στους εσωτερικούς χώρους του Δήμου Τήνου, ένα βίντεο με εικόνες από την καριέρα του αειμνήστου δημάρχου.

 Ο Σεβασμιότατος Νικόλαος είπε:

«Συγχαίρω τον κύριο Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Τήνου και όλους τους συντελεστές αυτής της ημέρας. Έτσι μείναμε ορφανοί από την απουσία του αείμνηστου Δημάρχου ορφανού μόνο δύο χρόνια. Τώρα  χάρη σ’ αυτή την πρωτοβουλία επανήλθε στο χώρο στον οποίο εργάστηκε για το νησί αυτό. Από αυτό το σημείο εύχομαι να εμπνέει όσους θα  εισέρχονται στο Δημαρχείο για να αποφασίζουν για το νησί και  όσοι περνοδιαβαίνουν αυτό τον πολυσύχναστο δρόμο να ατενίζουν το πρόσωπο εκείνου  που τους αγάπησε και τον αγάπησαν.

Αιωνία σου η μνήμη»

 

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου