ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΤΗ ΣΥΝΟΔΟ

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΤΗ ΣΥΝΟΔΟ

Χθες 17 Απριλίου 2017 έγινε  δεκτή από την Ιερά Σύνοδο της Καθολικής Ιεραρχίας της Ελλάδος  μία αντιπροσωπεία της Ελληνικής Βιβλικής Εταιρείας αποτελούμενη από τον π. Αλέξανδρο Καριάτογλου και τον . Ιωάννη Τσεβά.

Η αντιπροσωπεία ενημέρωσε τους Ιεράρχες για τις εκδηλώσεις που προγραμματίζει η Ελληνική Βιβλική Εταιρεία για την επέτειο των 200 χρόνων από την ίδρυσή της και ζήτησε από την Ιερά Σύνοδο τη συνεργασία της γι’ αυτήν την πνευματική και ιστορική επέτειο.

Η Ιερά Σύνοδος ευχαρίστησε την αντιπροσωπεία για την ενημέρωση και χαρά την διαβεβαίωσε ότι θα συνεργαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με την Ελληνική Βιβλική Εταιρεία και γι’ αυτήν την επέτειο την οποία θεωρεί πολύ σημαντική για όλους τους χριστιανούς της Ελλάδος.

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Το κήρυγμα της Κυριακής

  20η ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ, ΚΥΚΛΟΣ Γ Ακούγοντας σήμερα την ευαγγελική περικοπή διερωτάται κανείς αν είναι δυνατόν να έχουν βγει από το στόμα του Κυρίου

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΗΣ 19ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 13 Αυγούστου 2022   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου