ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΤΗ ΣΥΝΟΔΟ

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΤΗ ΣΥΝΟΔΟ

Χθες 17 Απριλίου 2017 έγινε  δεκτή από την Ιερά Σύνοδο της Καθολικής Ιεραρχίας της Ελλάδος  μία αντιπροσωπεία της Ελληνικής Βιβλικής Εταιρείας αποτελούμενη από τον π. Αλέξανδρο Καριάτογλου και τον . Ιωάννη Τσεβά.

Η αντιπροσωπεία ενημέρωσε τους Ιεράρχες για τις εκδηλώσεις που προγραμματίζει η Ελληνική Βιβλική Εταιρεία για την επέτειο των 200 χρόνων από την ίδρυσή της και ζήτησε από την Ιερά Σύνοδο τη συνεργασία της γι’ αυτήν την πνευματική και ιστορική επέτειο.

Η Ιερά Σύνοδος ευχαρίστησε την αντιπροσωπεία για την ενημέρωση και χαρά την διαβεβαίωσε ότι θα συνεργαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με την Ελληνική Βιβλική Εταιρεία και γι’ αυτήν την επέτειο την οποία θεωρεί πολύ σημαντική για όλους τους χριστιανούς της Ελλάδος.

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Angelus, 26 Μαρτίου 2023

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΥΡΙΟΥ Πλατεία Αγίου Πέτρου Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023     Αγαπητοί αδελφοί και αδελφές, καλημέρα! Σήμερα, Πέμπτη Κυριακή της Τεσσαρακοστής, το Ευαγγέλιο

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΔΕΥΤΕΡΑ  ΤΗΣ 4ης  ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΤΕΣΣΡΑΚΟΣΤΗΣ 27 Μαρτίου  2023    Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος.  Αμήν Επικαλούμαι το 

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου