ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ
ΝΑΞΟΥ-ΤΗΝΟΥ- ΑΝΔΡΟΥ-ΜΥΚΟΝΟΥ
ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

 

Τήνος 09/06/2019

 

ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

 

Επειδή κατά το μήνα Ιούνιο και Ιούλιο 2019 υπάρχουν πολλές πανηγύρεις  και λόγω των εθνικών εκλογών, τροποποιώ το πρόγραμμα της τοπικής Εκκλησίας  μας, ως εξής: 

Στις 12 Ιουνίου, ημέρα Τετάρτη, στον Καθεδρικό Ναό της Παναγίας του Ροδαρίου στην Ξινάρα, στις 6 το απόγευμα  τελευταία κατήχηση του Αρχιεπισκόπου στους γονείς και τα παιδιά που θα λάβουν το Μυστήριο του Χρίσματος την  Κυριακή της Πεντηκοστής

Στις 12 Ιουνίου, ημέρα Τετάρτη, Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός στον πανηγυρίζοντα Ενοριακό Ναό του Αγίου Αντωνίου στο Σμαρδάκιτο στις  8.30 το βράδυ.

Στις 13 Ιουνίου, ημέρα Πέμπτη, Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Μοναστηριακό Ναό του Αγίου Αντωνίου στην Παλλάδα της Χώρας Τήνου στις 7 το απόγευμα.

Στις 13 Ιουνίου, ημέρα Πέμπτη, Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα  Ενοριακό Ναό του Αγίου Αντωνίου στην Παροικιά Πάρου στις 7.30 το απόγευμα

Στις 16 Ιουνίου, Κυριακή της Πεντηκοστής, Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό της Παναγίας του Ροδαρίου στην Ξινάρα Τήνου και χορήγηση του Μυστηρίου του Χρίσματος  σε παιδιά των ενοριών Τήνου στις 6.30 το απόγευμα.

Στις 23 Ιουνίου , ημέρα Κυριακή, εορτή της Αγίας Τριάδας. Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ενοριακό Ναό Κάμπου στις 11 το πρωί.

Στις 23 Ιουνίου, ημέρα Κυριακή, Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός στον πανηγυρίζοντα Ενοριακό Ναό του Αγίου Ιωάννη στην Αετοφωλιά Τήνου στις 8.30 το βράδυ.

Στις 24 Ιουνίου , ημέρα  Δευτέρα, Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ενοριακό Ναό του Αγίου Ιωάννη στο Σκαλάδο Τήνου στις 11 το πρωί.

Στις 29 Ιουνίου, ημέρα Σάββατο, Πανηγυρική Αρχιερατική  Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ενοριακό Ναό των   Αγίων Αποστόλων  Πέτρου και Παύλου στην Ξινάρα στις 11 το  πρωί.

Στις 30 Ιουνίου,Κυριακή της Αγίας Δωρεάς του Κυρίου. Στις 7 το απόγευμα Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ενοριακό Ναό του Αγίου Νικολάου στη Χώρα Τήνου και η λιτάνευση της Αγίας Δωρεάς.

Στις 14 Ιουλίου, ημέρα Κυριακή, θα πανηγυρίσει το Προσκύνημα της Ιεράς Καρδίας  του Ιησού στο Εξώμβουργο στις 10.30 το πρωί Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία. (αναλυτικό πρόγραμμα θα ετοιμάσουν οι Πατέρες Ιησουίτες. (δεύτερη Κυριακή του Ιουλίου όπως πάντα)

Στις 21 Ιουλίου, ημέρα Κυριακή, Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στις 7 το απόγευμα στο Μητροπολιτικό μας Ναό στη Νάξο και λιτάνευση της Αγίας Δωρεάς του Κυρίου.

Στις 21 Ιουλίου, ημέρα Κυριακή,η λιτάνευση της Αγίας Δωρεάς του Κυρίου στις ενορίες της Τήνου.

 

+Νικόλαος
Αρχιεπίσκοπος

 

 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΠΕΜΠΤΗ ΤΗΣ 13ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 30 Ιουνίου 2022 Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

ANGELUS Τετάρτης 29ης Ιουνίου 2022

  ΠΑΝΗΓΥΡΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΥ ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΥΡΙΟΥ Πλατεία Αγίου ΠέτρουΤετάρτη, 29 Ιουνίου 2022   Αγαπητοί αδελφοί και αδελφές! Το Ευαγγέλιο

Κυκλοφόρησε η ειδική έκδοση της Εφημερίδας της Αγίας Έδρας για τους φτωχούς «Ο παρατηρητής του δρόμου»

  Το ενδιαφέρον του Πάπα Φραγκίσκου για τους φτωχούς και τους αστέγους της Αιώνιας Πόλης είναι γνωστό και εκδηλώνεται συνεχώς. Έχουμε μάθει για τους χώρους

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου