8 Απριλίου 2016 η Μετασυνοδική Παραίνεση του Αγίου Πατέρα για την οικογένεια

8 Απριλίου 2016 η Μετασυνοδική Παραίνεση του Αγίου Πατέρα για την οικογένεια

Θα έχει τίτλο Χαρά της Αγάπης και θα κυκλοφορήσει στις 8 Απριλίου 2016, η Παραινετική Επιστολή του Πάπα Φραγκίσκου  που αφορά τη συζυγική αγάπη. Η αναγγελία δόθηκε προχθές το πρωί 31 Μαρτίου 2016 από τον π. Federico Lombardi, κατά την τακτική του ενημέρωση προς τους δημοσιογράφους που είναι  διαπιστευμένοι στο Γραφείο Τύπου της Αγίας Έδρας.

Το πολυαναμενόμενο αυτό ντοκουμέντο,  το οποίο και θα περιέχει τα συμπεράσματα  των δύο Συνόδων των Επισκόπων που έγιναν στη Ρώμη τα έτη 2014 και 2015  με θέματα που αφορούν την οικογένεια, θα παρουσιαστεί  στη διάρκεια συνέντευξης τύπου, που θα γίνει την Παρασκευή 8 Απριλίου στις 11.30  στο Γραφείο Τύπου της Αγίας Έδρας. Θα είναι παρόντες  για την περίπτωση  ο Καρδινάλιος Lorenzo Baldisseri, Γενικός Γραμματέας της Συνόδου των Επισκόπων, ο Καρδινάλιος Αρχιεπίσκοπος της Βιέννης, Christoph Schönbornο καθηγητής  Francesco Miano, λέκτορας  της ηθικής φιλοσοφίας  στο Πανεπιστήμιο της Ρώμης Tor Vergata,  και η σύζυγός του καθηγήτρια  Giuseppina DeSimone, λέκτορας  της φιλοσοφίας στη Θεολογική Σχολή της  Κεντρικής Ιταλίας με έδρα τη Νεάπολη.

Η συνέντευξη τύπου θα γίνει με ταυτόχρονη μετάφραση στα ιταλικά, αγγλικά και ισπανικά και θα μεταδίδεται  μέσω του site: http://player.rv.va.

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

  ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΗΣ 4ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 30 Ιανουαρίου 2023                                              Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου