45 χρόνια αφιερωμένης ζωής της αδελφής Θηρεσίας Φόνσου

45 χρόνια αφιερωμένης ζωής της αδελφής Θηρεσίας Φόνσου
 

Φέτος συμπληρώνονται 45 χρόνια από την ημέρα που αφιερώθηκε η Αδελφή Θηρεσία Φόνσου στον Κύριο, μέσα από το πνεύμα και τους κανόνες του Μοναχικού Τάγματος των Αδελφών Ουρσουλινών. (21 Μαρτίου 1970)

Μας προσκαλεί να προσευχηθούμε μαζί της στον Άγιο Ιωσήφ κι εκείνος να ικετεύσει για μας μέσα στην απλότητα και την ταπεινότητά του, για να μας μάθει να εκτελούμε το θέλημα του Πατέρα.

Την Πέμπτη 2 Απριλίου 2015, στις 5μμ. στο προσκυνητάρι του Αγίου Ιωσήφ μέσα στο κτήμα του της Μονής Ουρσουλινών στα Λουτρά Τήνου, με είσοδο από την πράσινη μεγάλη πόρτα, διασχίζοντας την αυλή, διάδρομο προς το Κοιμητήριο της Μονής, στις πρώτες σκάλες δεξιά κάτω.

Ελάτε να ευχαριστήσουμε μαζί τον Θεό Πατέρα για τα δώρα που συνεχίζει να χαρίζει στις οικογένειές μας, στην Εκκλησία του, με την ικεσία του Αγίου Ιωσήφ και που προσφέρει σιωπηλά μέσα στην αφιερωμένη ζωή.  

Πηγή: tiniaki.gr

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Πανηγύρισε ο Καθεδρικός Ναός Χίου

Την περασμένη Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου, πανηγύρισε ο Καθεδρικός Ναός Χίου που τιμάται στον Άγιο Νικόλαο. Για τον λόγο αυτό τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία από τον

Mελέτη  του Ευαγγελίου της ημέρας

ΕΟΡΤΗ ΠΑΝΗΓΥΡΗ ΤΗΣ ΑΜΙΑΝΤΟΥ ΣΥΛΛΗΨΕΩΣΤΗΣ ΜΑΚΑΡΙΑΣ ΑΕΙΠΑΡΘΕΝΟΥ ΜΑΡΙΑΣ  Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022                                   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος.

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου