3χρονο κοριτσάκι με τεχνητά μέλη υιοθετεί ανάπηρο σκυλάκι

3χρονο κοριτσάκι με τεχνητά μέλη υιοθετεί ανάπηρο σκυλάκι

Πρόσφατα, η μικρή βρήκε έναν φίλο που την κάνει να νιώθει λιγότερο διαφορετική.
Η Sapphyre Johnson, ένα τρίχρονο κοριτσάκι με τεχνητά μέλη από το Τενεσί των ΗΠΑ υποβλήθηκε σε ακρωτηριασμό και των δύο ποδιών της σε ηλικία ενός έτους, καθώς είχε γεννηθεί με ελλιπή δάκτυλα στα άκρα λόγω μίας σπάνιας ασθένειας.
Αν και η επέμβαση της έδωσε την ευκαιρία να περπατήσει με τεχνητά μέλη, η εμπειρία αυτή ήταν τραυματική για τη μικρή Sapphyre η οποία αισθάνεται πολύ διαφορετική από άλλα παιδάκια της ηλικίας της.
Πρόσφατα ωστόσο, βρήκε έναν φίλο που την κάνει να νιώθει λιγότερο διαφορετική. Ο Υπολοχαγός Νταν, όπως λέγεται το κουταβάκι που της χάρισαν, έχει πολλά κοινά με την ίδια, αφού του λείπει το ένα ποδαράκι.
Η μικρή ξετρελάθηκε αμέσως με τον νέο της φίλο και μάλιστα έβγαλε και τα προσθετικά μέλη της για να του δείξει τα πόδια της. Οι φωτογραφίες του αξιαγάπητου ζευγαριού που κυκλοφόρησαν στο ίντερνετ είναι απίστευτα συγκινητικές.

[module-437]
 

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΤΕΑΤΡΤΗ ΤΗΣ 7ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 21 Φεβρουαρίου 2024               Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου