ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΚΑΤΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΛΙΚ

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ  

ΕΚΑΤΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΛΙΚ

της www.kantam.gr
KatholikiArxiepiksopiNaxou-Tinou-Androu-Mykonou)

 

Σήμερα Μεγάλη Τρίτη 6/4/2015 η ιστοσελίδα μας kantam.gr(δέχτηκε την εκατοστή χιλιοστή επίσκεψη από σας τους ηλεκτρονικούς φίλους και αναγνώστες της.

        Αισθανόμαστε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε για την στήριξη και την αγάπη που δείχνετε  στη νεαρή μας ιστοσελίδα που είναι μόλις δεκαπέντε μηνών.

Πρόθεσή μας είναι να είμαστε σε όλους χρήσιμοι προσφέροντάς σας το λόγο του Κυρίου, ενημερώνοντας  σας για τη ζωή της τοπικής μας Εκκλησίας και όχι μόνο. Να σας  προσφέρουμε σκέψεις και ευκαιρίες για πνευματική περισυλλογή και προσευχή.

Χάρη στη δική σας συνεργασία θα προσπαθούμε συνεχώς να βελτιωνόμαστε, διότι διαπιστώνουμε ότι ο καιρός που διαθέτουμε για τον ηλεκτρονικό αυτό άμβωνα δεν πάει χαμένος!

Σας ευχαριστούμε.

+Ν,Μ,Γ,Φ,  

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη  του Ευαγγελίου της ημέρας

ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΗΣ 2ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ 7 Δεκεμβρίου 2022   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιωσήφ στη Μυτιλήνη

Ποιμαντική επίσκεψη στην ενορία Μυτιλήνης, το διήμερο 3-4 Δεκεμβρίου, πραγματοποίησε ο Αρχιεπίσκοπός μας Ιωσήφ, με την ιδιότητα του Αποστολικού Τοποτηρητή της Καθολικής Επισκοπής Χίου, Λέσβου,

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου