Διασώθηκαν 200 μετανάστες σε μια ημέρα στη Λέσβο!

Διασώθηκαν 200 μετανάστες σε μια ημέρα στη Λέσβο!

Σοκαριστικά είναι τα καθημερινά στοιχεία του λιμενικού σώματος σχετικά με τις αφίξεις παράτυπων μεταναστών στα νησιά του Αιγαίου, ενώ παραμένει άγνωστο αν η κυβέρνηση θα μπορέσει να δώσει ουσιαστικές λύσεις προκειμένου να αποσυμφορήσει τα hot spot.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση περί μειωμένου ΦΠΑ σε Χίο, Λέσβο, Κω και Λέρο λόγω μεταναστευτικού, ακόμη 201 μετανάστες έφτασαν στην Λέσβο σε διάστημα 24 ωρών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του λιμενικού σώματος απο τις 7 το πρωί της Τρίτης έως και σήμερα στις 7 εντοπίστηκαν και διασώθηκαν 201 άτομα σε 3 περιστατικά έρευνας και διάσωσης στη θαλάσσια περιοχή Λέσβου.

 

Δια

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

23 ΙΟΥΛΙΟΥ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΠΡΙΓΚΙΤΗΣ

Αποτελεί μια από της προστάτιδες αγίες της Ευρωπαϊκής Ηπείρου που τιμήθηκε από τους πιστούς για τις «Αποκαλύψεις» της, δηλαδή για τα θεια οράματα που είχε.

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΤΡΙΤΗ ΤΗΣ 16ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 23 Ιουλίου 2024   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι

Πρόγραμμα Θείων Λειτουργιών 27-28.7.2024

Οικισμός Ενορία  27 – 28 Ιουλίου 2024 Αγάπη Agapi Αγίου Αγαπητού – Αετοφωλιά Aetofolia Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου – Άνδρος Andros Καθεδρικού Ναού Αγίου Ανδρέα

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου