Δημόσιος αποκεφαλισμός 16χρονου απο την ISIS γιατί απουσίαζε απο το τζαμί την Παρασκευή

Δημόσιος αποκεφαλισμός 16χρονου απο την ISIS γιατί απουσίαζε απο το τζαμί την Παρασκευή

Οι εξτρεμιστές τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους (ISIS) εκτέλεσαν το Σάββατο ένα ανήλικο αγόρι στη επαρχία του Χαλεπίου στη Βόρεια Συρία αφού το κατηγόρησε για ‘αποστασία’ ανέφεραν τοπικοί ακτιβιστές και αυτόπτες μάρτυρες.
Το θύμα ο 16-χρονος συνελήφθηκε στο προπύργιο της ISIS την πόλη Jarablus βόρεια του Χαλεπίου γιατί απουσίαζε από το τζαμί για τις προσευχές της Παρασκευής.
“Ο έφηβος που αντιμετώπισε την κατηγορία της αποστασίας αποκεφαλίστηκε ενώπιον ενός τεράστιου πλήθους στο κέντρο της Jarablus το Σάββατο,” ανέφερε ο τοπικός μιντιακός ακτιβιστής Nasser Taljbini στο ARA News.
Το θύμα κατηγορήθηκε από το δικαστήριο της Sharia Court για καταπάτηση του ισλαμικού νόμου το οποίο και διέταξε τη δημόσια εκτέλεση του επιφορτισμένος με αποστασία μετέφερε η πηγή.
“Πριν την διενέργεια της εκτέλεσης ένας αξιωματούχος της Sharia ανάγνωσε μια ανακοίνωση που εκδόθηκε από το δικαστήριο της Sharia της ISIS Court που δεσμευόταν ότι ο καθένας που θα λείπει από τις προσευχές και το τζαμί θα αντιμετωπίζει ανάλογη τιμωρία ,” ανέφερε ένας αυτόπτης μάρτυρας στο ARA News, μιλώντας υπό την προυπόθεση της ανωνυμίας.

Πηγή:dimpenews.com
 

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Ποιμαντική επιστολή Ιεραρχίας

                  ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Αρ. Πρωτ.: 5606/2024      Σύρος, 23 Φεβρουαρίου 2024 Προς τους πιστούς της Καθολικής Εκκλησίας στην Ελλάδα Αδελφοί μας και

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΗΣ 7ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 24 Φεβρουαρίου 2024   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος.  Αμήν Επικαλούμαι το 

8η Κυριακή του Έτους

8η    ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ (Β)   ΑΝΤΙΦΩΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ  Ψλ 18 [17], 19-20                         Ο Κύριος έγινε το στήριγμά μου, και στ’ ανοιχτά με οδήγησε,

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου