Δημόσιος αποκεφαλισμός 16χρονου απο την ISIS γιατί απουσίαζε απο το τζαμί την Παρασκευή

Δημόσιος αποκεφαλισμός 16χρονου απο την ISIS γιατί απουσίαζε απο το τζαμί την Παρασκευή

Οι εξτρεμιστές τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους (ISIS) εκτέλεσαν το Σάββατο ένα ανήλικο αγόρι στη επαρχία του Χαλεπίου στη Βόρεια Συρία αφού το κατηγόρησε για ‘αποστασία’ ανέφεραν τοπικοί ακτιβιστές και αυτόπτες μάρτυρες.
Το θύμα ο 16-χρονος συνελήφθηκε στο προπύργιο της ISIS την πόλη Jarablus βόρεια του Χαλεπίου γιατί απουσίαζε από το τζαμί για τις προσευχές της Παρασκευής.
“Ο έφηβος που αντιμετώπισε την κατηγορία της αποστασίας αποκεφαλίστηκε ενώπιον ενός τεράστιου πλήθους στο κέντρο της Jarablus το Σάββατο,” ανέφερε ο τοπικός μιντιακός ακτιβιστής Nasser Taljbini στο ARA News.
Το θύμα κατηγορήθηκε από το δικαστήριο της Sharia Court για καταπάτηση του ισλαμικού νόμου το οποίο και διέταξε τη δημόσια εκτέλεση του επιφορτισμένος με αποστασία μετέφερε η πηγή.
“Πριν την διενέργεια της εκτέλεσης ένας αξιωματούχος της Sharia ανάγνωσε μια ανακοίνωση που εκδόθηκε από το δικαστήριο της Sharia της ISIS Court που δεσμευόταν ότι ο καθένας που θα λείπει από τις προσευχές και το τζαμί θα αντιμετωπίζει ανάλογη τιμωρία ,” ανέφερε ένας αυτόπτης μάρτυρας στο ARA News, μιλώντας υπό την προυπόθεση της ανωνυμίας.

Πηγή:dimpenews.com
 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

  ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΗΣ 4ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 30 Ιανουαρίου 2023                                              Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου