Α’ Διεθνές Ιστορικό Συνέδριο Τήνου 16-18 Ιουλίου 2015:

Α' Διεθνές Ιστορικό Συνέδριο Τήνου
16-18 Ιουλίου 2015: 

Με την ευκαιρία συμπλήρωσης 300 ετών από την λήξη της βενετικής κυριαρχίας στην Τήνο και την αρχή της οθωμανικής (Ιούνιος 1715), ο Δήμος Τήνου σε συνεργασία με το Αποστολικό Κέντρο «Πίστη και Πολιτισμός» της Αρχιεπισκοπής Νάξου-Τήνου και τη συμμετοχή και χορηγία και άλλων φορέων, διοργανώνει το Α' Διεθνές Ιστορικό Συνέδριο της Τήνου. 

Θα συμμετάσχουν διακεκριμένοι επιστήμονες και ερευνητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό ώστε με πρωτότυπες Ανακοινώσεις να ρίξουν φως στη διαδρομή του νησιού μας κατά τις δυο αυτές σημαντικές περιόδους που το σημάδεψαν ανεξίτηλα.

Οι συνεδρίες θα πραγματοποιηθούν σε διαφορετικά σημεία της Τήνου και θα είναι ανοικτές σε όσους ενδιαφέρονται να τις παρακολουθήσουν. Το Πρόγραμμα του Συνεδρίου, μαζί με άλλες σχετικές λεπτομέρειες, θα δημοσιευτούν προσεχώς από τα τοπικά ηλεκτρονικά ΜΜΕ και τα έντυπα της Αθήνας. 

Πληροφοριακές ενημερώσεις θα υπάρξουν και από τις ιστοσελίδες του Δήμου Τήνου, της Ενορίας Αγ. Νικολάου Καθολικών και από στο επόμενο τχ. των «Τηνιακών Μηνυμάτων» 

Πηγή: Τηνιακά Μηνύματα

 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

  ΠΑΝΗΓΥΡΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΣΗΦ ΤΟΥ ΜΝΗΣΤΟΡΟΣ Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος.  Αμήν

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου