Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της “Χορωδίας Τήνου” στο Εξώμβουργο

ΚΑΤΑΜΕΣΤΟΣ Ο ΝΑΟΣ

ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΕΞΩΜΒΟΥΡΓΟΥ

ΣΤΗΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

ΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΗΝΟΥ

  

Με τον καλύτερο τρόπο, την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, στο ναό της Ιεράς Καρδίας του Ιησού στο Εξώμβουργο, η «Χορωδία Τήνου» μας έκανε να νιώσουμε στην καρδιά μας το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα!

 Συγκεκριμένα, όπως είχαμε προαναγγείλει, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η φιλανθρωπική εκδήλωση- συναυλία της Χορωδίας Τήνου που διοργάνωσε η επιτροπή του προσκυνήματος μας με πρωτοβουλία των νεαρότερων μελών της.

Η Χορωδία τραγούδησε Χριστουγεννιάτικα άσματα από την Ελλάδα και από διάφορα μέρη του κόσμου (Αγγλία, Καμερούν, Καραϊβική, Αυστρία, Ισπανία, κλπ) δημιουργώντας κλίμα ευφορίας και αγαλλίασης στον κόσμο που γέμισε ασφυκτικά τον ναό και ανταπέδιδε με θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα. Στο κλίμα αυτό εξάλλου, συνέβαλαν η θέρμανση του ναού μας αυτό το κρύο βράδυ, η υπέροχη εορταστική διακόσμησή του που επιμελήθηκαν οι νεαροί επίτροποι και ο κατάλληλος φωτισμός.

Ο σκοπός της βραδιάς μας ήταν υπέρ της ενίσχυσης του «Συλλόγου Φίλων Κέντρου Υγείας Τήνου». Έτσι υπήρχε ένα μικρό κουτί όπου ο καθένας που ήθελε, πρόσφερε όποιο ποσόν είχε ευχαρίστηση. Τα χρήματα ήδη αποδόθηκαν στον Σύλλογο, ο οποίος αμέσως μας έστειλε τις ευχαριστίες του, που παραθέτουμε παρακάτω.

Προλόγισε την εκδήλωση εκ μέρους της επιτροπής του προσκυνήματος η κ. Μαρία Φωσκόλου, ενώ έκλεισε την ωραία βραδιά ο πατέρας Ιωσήφ δίνοντας συγχαρητήρια, χριστουγεννιάτικες ευχές κι ευχαριστίες στην Χορωδία και σ΄ όλους τους παρευρισκόμενους και κάνοντας μικρή κατηχητική αναφορά στο πνεύμα της Γέννησης του Θεανθρώπου.

Ακολούθησε μικρό κέρασμα ευγενική προσφορά ζαχαροπλαστείου της πόλης μας.

Τιμητικά παραθέτουμε τα ονόματα των κυριών της «χορωδίας Τήνου», τις οποίες κι από την θέση αυτή ευχαριστούμε και συγχαίρουμε:

Soprani: Ευρυδίκη Βελαλοπούλου, Κατερίνα Θεοδοσίου, Ειρήνη Λαζούρα, Γαρυφαλλιά Πλυτά, Λουκία Σιγάλα

Alti: Μαρουλίτσα Γκίζη, Antoinette Milan, Έλενα Μπέλμπα, Κυριακή Παλτίδου

Contralti: Γεωργία Μπακογιάννη, Ελένη Σανταμούρη

Βιολί: Liliane Brendel

Διεύθυνση χορωδίας: Γεωργία Μπακογιάννη

Ακολουθεί το ευχαριστήριο γράμμα του ΔΣ του συλλόγου Φίλων του ΚΥ Τήνου:

«Πριν από λίγο φύγαμε από την εκδήλωση που έλαβε χώρα στον Ιερό Ναό του Προσκυνήματος της Ιεράς Καρδίας Του Ιησού στο Εξώμβουργο, με πρωτοβουλία της Επιτροπής του Προσκυνήματος και της χορωδίας “Χορωδία Τήνου”, με τα έσοδα να διατεθούν στην ενίσχυση του έργου του Συλλόγου μας.

Η εκδήλωση ήταν εξαιρετική και η ατμόσφαιρα θαυμάσια μέσα στον κατάμεστο Ναό.

 Το ποσό που συγκεντρώθηκε ανήλθε στα 1150 ευρώ.

Ευχαριστούμε πολύ τους διοργανωτές και την “Χορωδία Τήνου”.

Ευχόμαστε ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και διαβεβαιώνουμε ότι η προσπάθεια για την προσφορά του Συλλόγου στον τομέα της υγείας θα συνεχίζεται αμείωτη.

Το ΔΣ»

ΤΗΝΟΣ 12-12-23

Από την Επιτροπή

του Προσκυνήματος της Ιεράς Καρδίας

 

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΗΣ 3ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 20 Μαΐου  2024   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος.  Αμήν  Επικαλούμαι το 

Βασίλισσα του Ουρανού, 19 Μαΐου 2024

ΠΑΝΗΓΥΡΗ ΤΗΣ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗΣ ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ Πλατεία Αγίου ΠέτρουΚυριακή, 19 Μαΐου 2024   Αγαπητοί αδελφοί και αδελφές, καλημέρα και καλή εορτή της Πεντηκοστής!

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου