Χειροτονία νέου ιερέα στην Καθολική Αρχιεπισκοπή Αθηνών

Χειροτονία νέου ιερέα στην Καθολική Αρχιεπισκοπή Αθηνών. Με μεγάλη χαρά η κοινότητα των Καθολικών της Αθήνας, υποδέχτηκε στους κόλπους  της ένα νέο ιερέα, η χειροτονία του οποίου έγινε το Σάββατο 5 Μαρτίου στον Καθεδρικό Καθολικό Ναό του Αγ.Διονυσίου επί της Πανεπιστημίου.

Τον νέο ιερέα π.Αλφόνσο Σπαντάρο έχρισε στην τάξη του ιερατείου ο Αρχιεπίσκοπος των Καθολικών της Αθήνας π.Σεβαστιανός Ροσσολάτος μαζί με τον πρώην Αρχιεπίσκοπο π.Νικόλαο Φώσκολο και τον Νούτσιο στην Ελλάδα Καρδινάλιο π.Έντουαρντ Τζόζεφ Άνταμς  εν μέσω πλήθους πιστών.

Ο π.Αλφόνσο Σπαντάρο, γιός του διακόνου της Αρχιεπισκοπής Αθηνών π.Μιχάλη Σπαντάρο, αφού ολοκλήρωσε τις φιλοσοφικές και θεολογικές του σπουδές στην Ιταλία, έλαβε το χρίσμα στην τάξη του Ιερατείου προσφέροντας ολοκληρωτικά τη ζωή του στην υπηρεσία της Εκκλησίας.

Μέσα σε κλίμα χαράς και συγκίνησης η κοινότητα των Καθολικών της Αθήνας, υποδέχτηκε έναν ακόμη νέο ιερέα για να εργαστεί στον αμπελώνα του Κυρίου.

ΑΞΙΟΣ! ΑΞΙΟΣ! ΑΞΙΟΣ!

 

 

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Πρόγραμμα Θείων Λειτουργιών 18-19.5.2024

Οικισμός Ενορία  18 -19 Μαΐου 2024 Αγάπη Αγίου Αγαπητού 18/5 Σάββατο   18.00 Θεία Λειτουργία Αετοφωλιά Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου 18/5 Σάββατο   09.00 Θεία

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ 2ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 17 Μαΐου 2024   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου