Χειροτονία νέου ιερέα στην Καθολική Αρχιεπισκοπή Αθηνών

Χειροτονία νέου ιερέα στην Καθολική Αρχιεπισκοπή Αθηνών. Με μεγάλη χαρά η κοινότητα των Καθολικών της Αθήνας, υποδέχτηκε στους κόλπους  της ένα νέο ιερέα, η χειροτονία του οποίου έγινε το Σάββατο 5 Μαρτίου στον Καθεδρικό Καθολικό Ναό του Αγ.Διονυσίου επί της Πανεπιστημίου.

Τον νέο ιερέα π.Αλφόνσο Σπαντάρο έχρισε στην τάξη του ιερατείου ο Αρχιεπίσκοπος των Καθολικών της Αθήνας π.Σεβαστιανός Ροσσολάτος μαζί με τον πρώην Αρχιεπίσκοπο π.Νικόλαο Φώσκολο και τον Νούτσιο στην Ελλάδα Καρδινάλιο π.Έντουαρντ Τζόζεφ Άνταμς  εν μέσω πλήθους πιστών.

Ο π.Αλφόνσο Σπαντάρο, γιός του διακόνου της Αρχιεπισκοπής Αθηνών π.Μιχάλη Σπαντάρο, αφού ολοκλήρωσε τις φιλοσοφικές και θεολογικές του σπουδές στην Ιταλία, έλαβε το χρίσμα στην τάξη του Ιερατείου προσφέροντας ολοκληρωτικά τη ζωή του στην υπηρεσία της Εκκλησίας.

Μέσα σε κλίμα χαράς και συγκίνησης η κοινότητα των Καθολικών της Αθήνας, υποδέχτηκε έναν ακόμη νέο ιερέα για να εργαστεί στον αμπελώνα του Κυρίου.

ΑΞΙΟΣ! ΑΞΙΟΣ! ΑΞΙΟΣ!

 

 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη  του Ευαγγελίου της ημέρας

ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΗΣ 2ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ 7 Δεκεμβρίου 2022   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιωσήφ στη Μυτιλήνη

Ποιμαντική επίσκεψη στην ενορία Μυτιλήνης, το διήμερο 3-4 Δεκεμβρίου, πραγματοποίησε ο Αρχιεπίσκοπός μας Ιωσήφ, με την ιδιότητα του Αποστολικού Τοποτηρητή της Καθολικής Επισκοπής Χίου, Λέσβου,

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου