«ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ»

«ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ»
 

Σας παρουσιάζουμε μία θαυμάσια ταινία μικρού μεγέθους μήκους  με τίτλο ΑΣ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ"που γυρίστηκε με την φροντίδα των δασκάλων και μαθητών του ολοήμερου Δημοτικού σχολείου Βίβλου Νάξου.

Είναι ένα όνειρο που βλέπουν τα παιδιά, πως είναι το μάθημα ότι διδάσκεται στην τάξη και πως μπορεί να γίνει όταν η τάξη δεν είναι μια αίθουσα μερικών τετραγωνικών μέτρων αλλά όλο το φυσικό περιβάλλον μέσα στο οποίο βρίσκεται το Σχολείου.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια  σε όλους τους συντελεστές της ταινίας. Μακάρι αυτή  να φθάσει μέχρι το Υπουργείο Παιδείας και να υπάρξει το θάρρος και η τόλμη, να την μετατρέψει από όνειρο σε πραγματικότητα. Τότε ο ύπνος της τάξης μετατραπεί σε μάθηση, εκπαίδευση και ζωή έξω από την τάξη.

[module-441]

 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη  του Ευαγγελίου της ημέρας

ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΗΣ 2ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ 7 Δεκεμβρίου 2022   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιωσήφ στη Μυτιλήνη

Ποιμαντική επίσκεψη στην ενορία Μυτιλήνης, το διήμερο 3-4 Δεκεμβρίου, πραγματοποίησε ο Αρχιεπίσκοπός μας Ιωσήφ, με την ιδιότητα του Αποστολικού Τοποτηρητή της Καθολικής Επισκοπής Χίου, Λέσβου,

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου