«ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ»

«ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ»
 

Σας παρουσιάζουμε μία θαυμάσια ταινία μικρού μεγέθους μήκους  με τίτλο ΑΣ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ"που γυρίστηκε με την φροντίδα των δασκάλων και μαθητών του ολοήμερου Δημοτικού σχολείου Βίβλου Νάξου.

Είναι ένα όνειρο που βλέπουν τα παιδιά, πως είναι το μάθημα ότι διδάσκεται στην τάξη και πως μπορεί να γίνει όταν η τάξη δεν είναι μια αίθουσα μερικών τετραγωνικών μέτρων αλλά όλο το φυσικό περιβάλλον μέσα στο οποίο βρίσκεται το Σχολείου.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια  σε όλους τους συντελεστές της ταινίας. Μακάρι αυτή  να φθάσει μέχρι το Υπουργείο Παιδείας και να υπάρξει το θάρρος και η τόλμη, να την μετατρέψει από όνειρο σε πραγματικότητα. Τότε ο ύπνος της τάξης μετατραπεί σε μάθηση, εκπαίδευση και ζωή έξω από την τάξη.

[module-441]

 

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Γενική ακρόαση του Πάπα Φραγκίσκου, 29 Νοεμβρίου 2023

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΓΕΝΙΚΗ ΑΚΡΟΑΣΗ                                                                           Αίθουσα Παύλος Στ’ Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023     Κατήχηση. Το πάθος για τον ευαγγελισμό: ο αποστολικός ζήλος του πιστού.

ΦΡΑΣΕΙΣ_ΚΑΙ_ΙΔΕΕΣ_ΓΙΑ_ΜΕΛΕΤΗ.jpg

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023               Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου