ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΦΟΡΤΙΣΗ

ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΦΟΡΤΙΣΗ

 

“Συνεχώς τρέχω και δεν προλαβαίνω, ούτε το κινητό μου προλαβαίνω να φορτίσω».
Αυτά μου έλεγε και μου επαναλάμβανε ένας φίλος μου. Όταν διαπίστωνε πως τα τηλεφωνήματά του συνεχώς διακόπτονταν. Συχνά ενώ τηλεφωνιόμαστε έπεφτε η γραμμή του και σχεδόν πάντα στην πιο σημαντική στιγμή της κουβέντας μας.

Ακόμα και σήμερα το πρωί συνέβη το ίδιο, αλλά αμέσως με ξανακάλεσε ζητώντας μου συγνώμη: “Ως συνήθως έπεσε η γραμμή, μου είπε, διότι το κινητό μου δεν ήταν φορτισμένο.….” –  “Με εντυπωσιάζει που τώρα η γραμμή παραμένει ανοικτή, του λέω εγώ.

Εκείνος αμέσως μου έδωσε την απάντηση στην απορία μου: «το έβαλα αμέσως για φόρτιση. Τώρα έχω μάθει να το έχω πάντα σε φόρτιση ή τουλάχιστο να το φορτίζω τουλάχιστο κάθε 24 ώρες. Διαφορετικά δεν μπορώ να επικοινωνήσω με κανένα, ούτε να καλέσω ούτε να με καλέσουν, πολλές φορές δεν καταφέρνω να ολοκληρώσω τη συζήτηση”.

Ευχαριστώ, του λέω εγώ, κατάλαβα:

«Εάν δεν διατηρείς τη ζωή σου φορτισμένη με την απαραίτητη σύνδεση με το Θεό, τότε πέφτουν ή διακόπτονται και οι σχέσεις σου με τους συνανθρώπους σου. Εάν δεν παίρνουμε από το Θεό δεν μπορούμε να δώσουμε στους αδελφούς μας.

Η προσευχή είναι το καλώδιο φόρτισης της ζωής μας για να είναι πάντα ενεργή και χρήσιμη για τους άλλους και για μας! 

 

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη  του Ευαγγελίου της ημέρας

ΠΕΜΠΤΗ ΤΗΣ 25ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 28 Σεπτεμβρίου 2023                                     Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου