ΤΟ Α΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑΞΟΥ ΣΕ ΥΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ

Εμπνευσμένη θεωρώ την σκέψη του Διευθυντή του Α΄ Δημοτικού Σχολείου Νάξου, να επισκεφθεί σήμερα 2 Φεβρουαρίου με το διδακτικό προσωπικό, του μαθητές και μαθήτριες τον πανηγυρίζοντα Μητροπολιτικό μας Ναό της Υπαπαντής του Κυρίου στο Κάστρο Νάξου.

Εκατόν σαράντα πέντε (145) μαθητές και μαθήτριες, μοιρασμένοι σε μικρές ομάδες, είχαν την ευκαιρία να ακούσουν από τον πεπειραμένο ξεναγό μας, κ. Μιχάλη Ρεμούνδο, την ιστορία του Ναού και να τους δείξει την ιστορική αμφιπρόσωπη εικόνα της Παναγίας που δεσπόζει στο Ιερό του Ναού και η οποία προκαλεί  θαυμασμό, συγκίνηση και διάθεση για προσευχή σε όσους την αντικρίζουν. 

Όλα τα παιδιά έδειξαν τον απαραίτητο σεβασμό για το Ναό του Κυρίου και έδωσαν την εικόνα ενός Σχολείου  που ξέρει να συμπεριφέρεται ανάλογα με τους χώρους που επισκέπτεται.

Συγχαίρουμε τον Διευθυντή, όλο το διδακτικό προσωπικό αλλά και όλες τις μαθήτριες και μαθητές  και τους ευχόμαστε την ευλογία του Θεού με τις ικεσίες της Παναγίας.

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Ποιμαντική επιστολή Ιεραρχίας

                  ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Αρ. Πρωτ.: 5606/2024      Σύρος, 23 Φεβρουαρίου 2024 Προς τους πιστούς της Καθολικής Εκκλησίας στην Ελλάδα Αδελφοί μας και

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΗΣ 7ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 24 Φεβρουαρίου 2024   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος.  Αμήν Επικαλούμαι το 

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου