ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΜΙΑ ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΛΛΗ

ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΜΙΑ ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΛΛΗ

Την περασμένη Τετάρτη  6 Ιουλίου 2016 ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η κατασκήνωση αγοριών και κοριτσιών στο εξοχικό σπίτι των Μαριανών Αδελφών στην Κολυμπήθρα της Τήνου.

Χθες  8 Ιουλίου με πολύ αισιοδοξία και πολλές ελπίδες άρχισε μία νέα κατασκήνωση με πρωτοβουλία του εφημερίου της Ποιμαντικής Ενότητας Στενής Τήνου στο  κατασκηνωτικό συγκρότημα της "Κιουράς των Αγγέλων".

Τριάντα ένα κορίτσια και 27 αγόρια από όλη την Τήνο με πολύ χαρά και κέφι έφθασαν χθες εκεί με σκοπό να περάσουν μερικές ημέρες ξενοιασιάς, ξεκούρασης, αλλά και προσευχής  σ'  ένα θαυμάσιο περιβάλλον που από τότε που με πολλούς κόπους  οικοδομήθηκε από τον π. Νικόλαο Ψάλτη και ριζικά ανακαινίστηκε από τον π. Φραγκίσκο Βιδάλη, μέχρι σήμερα  έχει προσφέρει μια θαυμάσια υπηρεσία σε όλες τις ηλικίες. Είναι αληθινά ένα λόφος-όαση!

Ευχόμαστε στον έχοντα τη γενική ευθύνη π. Ιωάννη Σκλάβο, στις συνεργάτριες και συνεργάτες του όλα να πάνε καλά και να έχουν την προστασία και την ευλογία του Θού με τις ικεσίες της Κυρίας των Αγγέλων!

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ 7ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 23 Φεβρουαρίου 2024 Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος.  Αμήν Επικαλούμαι το  Πνεύμα 

Πρόγραμμα Θείων Λειτουργιών 24-25.2.2024

Οικισμός Ενορία  24 -25 Φεβρουαρίου 2024 Αγάπη Αγίου Αγαπητού 24/2 Σάββατο   17.00 Θεία Λειτουργία Αετοφωλιά Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου – Άνδρος Καθεδρικού Ναού Αγίου

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου