ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΜΙΑ ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΛΛΗ

ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΜΙΑ ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΛΛΗ

Την περασμένη Τετάρτη  6 Ιουλίου 2016 ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η κατασκήνωση αγοριών και κοριτσιών στο εξοχικό σπίτι των Μαριανών Αδελφών στην Κολυμπήθρα της Τήνου.

Χθες  8 Ιουλίου με πολύ αισιοδοξία και πολλές ελπίδες άρχισε μία νέα κατασκήνωση με πρωτοβουλία του εφημερίου της Ποιμαντικής Ενότητας Στενής Τήνου στο  κατασκηνωτικό συγκρότημα της "Κιουράς των Αγγέλων".

Τριάντα ένα κορίτσια και 27 αγόρια από όλη την Τήνο με πολύ χαρά και κέφι έφθασαν χθες εκεί με σκοπό να περάσουν μερικές ημέρες ξενοιασιάς, ξεκούρασης, αλλά και προσευχής  σ'  ένα θαυμάσιο περιβάλλον που από τότε που με πολλούς κόπους  οικοδομήθηκε από τον π. Νικόλαο Ψάλτη και ριζικά ανακαινίστηκε από τον π. Φραγκίσκο Βιδάλη, μέχρι σήμερα  έχει προσφέρει μια θαυμάσια υπηρεσία σε όλες τις ηλικίες. Είναι αληθινά ένα λόφος-όαση!

Ευχόμαστε στον έχοντα τη γενική ευθύνη π. Ιωάννη Σκλάβο, στις συνεργάτριες και συνεργάτες του όλα να πάνε καλά και να έχουν την προστασία και την ευλογία του Θού με τις ικεσίες της Κυρίας των Αγγέλων!

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη  του Ευαγγελίου της ημέρας

ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΗΣ 2ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ 7 Δεκεμβρίου 2022   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιωσήφ στη Μυτιλήνη

Ποιμαντική επίσκεψη στην ενορία Μυτιλήνης, το διήμερο 3-4 Δεκεμβρίου, πραγματοποίησε ο Αρχιεπίσκοπός μας Ιωσήφ, με την ιδιότητα του Αποστολικού Τοποτηρητή της Καθολικής Επισκοπής Χίου, Λέσβου,

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου