ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΑΣ

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΑΣ

Σήμερα 6 Δεκεμβρίου η ιστοσελίδα μας kantam.gr(Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου, συμπληρώνει το πρώτο χρόνο ζωής της. Είμαστε χαρούμενοι για το γεγονός αυτό, διότι μέσα σε ένα χρόνο δέχτηκε 59.003 επισκέψεις από άτομα που ήθελαν να πληροφορηθούν για τη ζωή και τη δράση της τοπικής μας Εκκλησίας.

Με τη μεγάλη αυτή επισκεψιμότητα που απέκτησε από το πρώτο χρόνο ζωής της, είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι και ευχαριστούμε όλους τους αναγνώστες μας. Ελπίζουμε ότι πέραν από την επικαιρότητα και την γενική  πληροφόρηση, έχουμε προσφέρει και κείμενα, τα οποία αφορούν τη σημερινή ζωή της Εκκλησίας του Χριστού, τα οποία βοήθησαν σε προβληματισμούς και στοχασμούς.

Χαιρόμαστε που ο κόπος μας δεν πήγε χαμένος. Είμαστε διατεθειμένοι να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας και να έχουμε την ίδια επιτυχία και το δεύτερο χρόνο ζωής της ιστοσελίδας kantam.gr.

Ζητούμε από την Εκκλησία μας,  περισσότερους συνεργάτες,  με ειδήσεις και ωφέλιμα κείμενα τα οποία θα εμπλουτίσουν τη σελίδα μας και θα την κάνουν ακόμη πιο χρήσιμη.

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ 24ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 22 Σεπτεμβρίου 2023                                     Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου