ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΠΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ

 

ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΠΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ
 

Όταν στις 6 Δεκεμβρίου 2013 ξεκινούσαμε την ιστοσελίδα της Καθολικής Αρχιεπισκοπής Νάξου-Τήνου- Άνδρου-Μυκόνου και της Καθολικής Επισκοπής Χίου (Χίος-Λέσβος-Σάμος) www.kantam.gr δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι η ανταπόκριση του ηλεκτρονικού αναγνωστικού κοινού θα ήταν τόσο μεγάλη. Θέλαμε απλώς να φανούμε χρήσιμοι σε μερικούς αναγνώστες που επιθυμούν να γνωρίσουν ακόμη καλύτερα του Κυρίου, τη ζωή της Εκκλησίας και να ενημερώνονται σε σχεδόν καθημερινή βάση για την επικαιρότητα που αφορά τις στις δύο εκκλησιαστικές μας επαρχίες.

 Η ανταπόκριση των επισκεπτών της ιστοσελίδας μας μέχρι σήμερα είναι είναι εντυπωσιακή. Πριν ακόμη συμπληρωθούν δύο χρόνια λειτουργίας της www.kantam.gr, μέχρι χθες, 10 Σεπτεμβρίου 2015 αργά το βράδυ, την είχαν επισκεφθεί τριακόσιες χιλιάδες (300.000) αναγνώστες.
 Αυτή η επισκεψιμότητα μας υποχρεώνει να είμαστε ακόμη πιο συνεπείς προς τους ηλεκτρονικούς επισκέπτες μας και το μόνο που ζητούμε είναι μία καλύτερη και ευρύτερη συνεργασία με όσους το επιθυμούν και έχουν το «χάρισμα της πέννας».

 Σήμερα μάλιστα που τα «Τηνιακά Μηνύματα» έχουν πάρει άλλη μορφή και δεν ασχολούνται με την επικαιρότητα της ζωής της Εκκλησίας μας, είναι ακόμη πιο επιτακτικό να υπάρχουν ανταποκριτές από όλες τις ενορίες μας και να μας ενημερώνουν για τη ζωή των ενοριακών τους κοινοτήτων, ώστε να ανεβάζουμε τις ειδήσεις σχεδόν άμεσα, όπως προσπαθούμε μέχρι τώρα. Η διαδικασία που ακολουθούμε είναι: το υλικό αποστέλλεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: naxiensis@gmail.com. Γίνεται ένας μικρός έλεγχος και αποστέλλεται στη διεύθυνση: naxosmix@gmail.com, για να ανεβεί στην ιστοσελίδα αμέσως αν υπάρχει λόγος ή το πρωί κάθε ημέρας.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Μιχάλη Ρεμούνδο από τη Νάξο, κατασκευαστή και τεχνικό της ιστοσελίδας μας και τους συνεργάτες μας π. Αντώνιο Φόνσο ο οποίος επί καθημερινής βάσης μας αποστέλλει εργασία του, τον π. Γεώργιο Παλαμάρη, ο οποίος επίσης μας αποστέλλει τουλάχιστο εβδομαδιαίως το πρόγραμμα της εβδομάδας της Ενορίας του Μητροπολιτικού μας Ναού στη Νάξο, τον π. Ριχάρδο και τον π. Ιωάννη Σκλάβο, οι οποίοι κατά καιρούς μας στέλνουν υλικό ενημέρωσης.

Θα σεβαστούμε ακόμη περισσότερο τους ηλεκτρονικούς επισκέπτες της ιστοσελίδας μας και θα προσπαθήσουμε με τις λίγες δυνάμεις μας και τους λίγους συνεργάτες μας να ανταποκριθούμε ακόμη περισσότερο και καλύτερα στις ευγενείς και δίκαιες απαιτήσεις σας.
Όσοι αντιλαμβάνεστε την αξία και τη σημασία της ιστοσελίδας μας www.kantam.gr προσέλθετε η συνεργασία σας είναι ανοικτή σε όλους, απαραίτητη και χρήσιμη.

+Ν  

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

ΦΡΑΣΕΙΣ_ΚΑΙ_ΙΔΕΕΣ_ΓΙΑ_ΜΕΛΕΤΗ.jpg

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΤΡΙΤΗ ΤΗΣ 4ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 28 Μαΐου  2024   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος.  Αμήν  Επικαλούμαι το 

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου