ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΘΟΛΙΚΩΝ ΣΥΡΟΥ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΘΟΛΙΚΩΝ ΣΥΡΟΥ

Δ/νση : Γεωργίου Παπανδρέου 15 – Ερμούπολη – 841 00 – ΣΥΡΟΣ
Τηλ. και Fax : 22810-77.065

_______________________

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
 

Ανακοινώνουμε ότι ο Σύνδεσμος Ελλήνων Καθολικών Σύρου, οργανώνει Προσκυνηματικό Ταξίδι στο νησί της Άνδρου, για την εορτή του Αγίου Ανδρέα, Αποστόλου του Πρωτοκλήτου. Το Πρόγραμμα έχει ως εξής:

*Αναχώρηση από Σύρο για Τήνο το Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015, ώρα 11.30 π.μ. με το πλοίο «BLUE STAR ΠΑΡΟΣ» και από Τήνο στις 2.30 μ.μ. για Άνδρο. Στις 6 μ.μ. συμμετοχή στον Εσπερινό προς τιμήν του Αγίου Ανδρέα, στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα στη Χώρα της Άνδρου. Μετάβαση στο Ξενοδοχείο που βρίσκεται στη Σάριζα. Βραδινό φαγητό στο Ξενοδοχείο με τη συντροφιά ζωντανής μουσικής.
*Την Κυριακή, 29 Νοεμβρίου, μετά από το πρωινό, μετάβαση στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα, για τη συμμετοχή, στις 10 π.μ., στην Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία για την εορτή του Αγίου Ανδρέα. Ακολουθούν: Ξενάγηση στο νησί της Άνδρου, φαγητό, επιστροφή στο Ξενοδοχείο.

*Τη Δευτέρα το πρωί, 30 Νοεμβρίου, μετά από το πρωινό, μετάβαση στο λιμάνι του Γαυρίου και αναχώρηση για Τήνο. Μικρή βόλτα στο νησί και στις 3 μ.μ. αναχώρηση για Σύρο με το πλοίο «BLUE STAR ΠΑΡΟΣ».

*Τιμή συμμετοχής για το άτομο Εκατόν Δέκα ευρώ (110 €). Στην τιμή περιλαμβάνονται: – Τα εισιτήρια των πλοίων για τα ταξίδια Σύρου-Τήνου-Άνδρου-Τήνου-Σύρου – Οι δυο διανυκτερεύσεις στο Ξενοδοχείο σε δίκλινο δωμάτιο, με πρωινό – Το φαγητό και η ζωντανή μουσική το βράδυ του Σαββάτου στο Ξενοδοχείο – Όλες οι μετακινήσεις, από Σύρο, με πούλμαν του Τουριστικού Γραφείου «ΣΤΕΦΑΝΟΥ».
*Δηλώσεις συμμετοχής από τους ενδιαφερόμενους έως και την Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου, στα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου κ.κ. Λεονάρδο Παλαιολόγο – Τηλ. 22810-85.818 και 693 232 7710 και Πέτρο Ρούσσο – Τηλ. 22810-80.748 και 697 355 4530.

Στο Προσκυνηματικό μας ταξίδι για τη Γιορτή του Αγίου Ανδρέα στην Άνδρο, θα συμμετέχουν και Προσκυνητές από την Τήνο.

Ερμούπολη 16 Νοεμβρίου 2015

Φιλικότατα και με τους θερμούς μας χαιρετισμούς

Ο Πρόεδρος  Ισίδωρος Γ. Σαλάχας                   Η Γενική Γραμματέας Μαρία-Λουΐζα Γ. Ρούσσου

 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ 3ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 27 Ιανουαρίου 2023                                       Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν

Πρόγραμμα Ενοριών

   Οικισμός Ενορία 28–29 Ιανουαρίου 2023 Αγάπη Αγίου Αγαπητού – Αετοφωλιά Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου – Άνδρος Καθεδρικού Ναού Αγίου Ανδρέα – Βωλάξ Γεννήσεως της Θεοτόκου  Κυριακή 09.30

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου