ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΑΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΑΣΜΑΤΑ

ΣΤΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΑΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ

Την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013 στον Ενοριακό Ναό Παναγίας του Ροδαρίου στη Μύκονο στις 8 το βραδύ, η Αγγλόφωνη Χορωδία του νησιού  μας πρόσφερε όμορφες στιγμές προετοιμασίας για τις επερχόμενες εορτές των Χριστουγέννων.

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΑΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ

Είναι η δεύτερη φορά  αυτή η χορωδία ομορφαίνει τις παραμονές των Χριστουγέννων και βοηθά μικρούς και μεγάλους να μπουν στη γιορτινή ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων.

Ήταν αληθινά μια όμορφη βραδιά  και παρά το κρύο δημιουργήθηκε μέσα στον ενοριακό μας Ναό μια ζεστασιά που άγγιξε όχι μόνο το σώμα μας αλλά και την καρδιά μας. Η μουσική και οι μελωδικές φωνές των μελών της χορωδίας σκόρπισαν ενθουσιασμό σε όλους τους παρόντες που τον απέδιδαν με τα συχνά χειροκροτήματά τους.

Θερμά ευχαριστούμε τον κύριο Δημήτρη Φίννις και όλα τα μέλη της χορωδίας για τις όμορφες στιγμές που μας χάρισαν και ευχόμαστε να τις ακούμε πιο συχνά.

Π. Ριχάρδος
Εφημέριος Μυκόνου


 

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη  του Ευαγγελίου της ημέρας

ΠΕΜΠΤΗ ΤΗΣ 25ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 28 Σεπτεμβρίου 2023                                     Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου