ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Το πρωί της  Πέμπτης 6 Φεβρουαρίου ο Αρχιεπίσκοπος π. Νικόλαος, συνοδευόμενος από τον εθελοντή τεχνικό συνεργάτη της Αρχιεπισκοπής και  πρώην Γενικό Διευθυντή Τεχνικών έργων  της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κ. Ιωάννη Αλβέρτη και τον Πολιτικό Μηχανικό κ. Γεώργιο Φρέρη του Δ., συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Ιωάννη Μαχαιρίδη, στην έδρα της περιφέρειας στη Σύρο.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Ο κ. Περιφερειάρχης άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τα αιτήματα του Αρχιεπισκόπου κι έδωσε αμέσως οδηγίες στους συνεργάτες του – υπηρεσιακούς παράγοντες για την παραπέρα εξέταση των θεμάτων που του παρουσιάστηκαν, με σκοπό  την άμεση προώθησή τους.

Ο Σεβασμιότατος ευχαρίστησε τον κ. Περιφερειάρχη και του δήλωσε ότι  επιστρέφει στην Τήνο πιο αισιόδοξος, αφού  πείστηκε ότι ο λόγος του και οι συγκεκριμένες επί τόπου ενέργειες του, τον κάνουν να ελπίζει σε  αίσιο τέλος των  αιτημάτων  του.

 

 


 

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Πρόγραμμα Θείων Λειτουργιών 30.9–1.10 2023

Οικισμός Ενορία 30 Σεπτεβρίου – 1 Οκτωβρίου 2023 Αγάπη Αγίου Αγαπητού Κυριακή 09.00 Αετοφωλιά Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου – Άνδρος Καθεδρικού Ναού Αγίου Ανδρέα – Βωλάξ Γεννήσεως

Γενική ακρόαση του Πάπα Φραγκίσκου, 27 Σεπτεμβρίου 2023

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΓΕΝΙΚΗ ΑΚΡΟΑΣΗ                                                                           Πλατεία Αγίου Πέτρου Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023   Κατήχηση. Το αποστολικό ταξίδι στη Μασσαλία επί τη ευκαιρία των «Μεσογειακών Συναντήσεων»

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου