ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Το πρωί της  Πέμπτης 6 Φεβρουαρίου ο Αρχιεπίσκοπος π. Νικόλαος, συνοδευόμενος από τον εθελοντή τεχνικό συνεργάτη της Αρχιεπισκοπής και  πρώην Γενικό Διευθυντή Τεχνικών έργων  της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κ. Ιωάννη Αλβέρτη και τον Πολιτικό Μηχανικό κ. Γεώργιο Φρέρη του Δ., συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Ιωάννη Μαχαιρίδη, στην έδρα της περιφέρειας στη Σύρο.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Ο κ. Περιφερειάρχης άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τα αιτήματα του Αρχιεπισκόπου κι έδωσε αμέσως οδηγίες στους συνεργάτες του – υπηρεσιακούς παράγοντες για την παραπέρα εξέταση των θεμάτων που του παρουσιάστηκαν, με σκοπό  την άμεση προώθησή τους.

Ο Σεβασμιότατος ευχαρίστησε τον κ. Περιφερειάρχη και του δήλωσε ότι  επιστρέφει στην Τήνο πιο αισιόδοξος, αφού  πείστηκε ότι ο λόγος του και οι συγκεκριμένες επί τόπου ενέργειες του, τον κάνουν να ελπίζει σε  αίσιο τέλος των  αιτημάτων  του.

 

 


 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

  ΤΡΙΤΗ ΤΗΣ 26ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 27 Σεπτεμβρίου 2022                                              Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου