ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Με την ευκαιρία της βράβευσης εκ μέρους του Εμποριεπαγγελματικού και Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου του πληρώματοςτου ΠΛΣ-609 λιμενικού σκάφους, για την πολύτιμη προσφορά στους κατοίκους και επισκέπτες της Τήνου, ο Αρχιεπίσκοπος π. Νικόλαος έστειλε την παρακάτω συγχαρητήρια επιστολή:

Φώτο:tiniaki.com

                                     

Αρ. Πρωτ. 121/2015
Αρ. Φακ. 900/941                                       

                                                      Τήνος 12/5/2015 

Προς
το ΔΣ του Εμποριεπαγγελματικού και Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου

ΕΝΤΑΥΘΑ

Αγαπητοί μου,

το Σάββατο 16 Μαΐου θα βρίσκομαι στη Μυτιλήνη, για εξυπηρέτηση της εκεί Εκκλησίας μας και δε θα μπορέσω να παραστώ και να συγχαρώ μαζί σας το πλήρωμα  του ΠΛΣ-609 λιμενικού σκάφους, για την πολύτιμη προσφορά στους κατοίκους και επισκέπτες της Τήνου.

Η πρωτοβουλία σας να τιμήσετε αυτούς τους θαλασσινούς καλούς Σαμαρείτες μας, είναι αξιέπαινη. Όλοι γνωρίζουμε την αυτοθυσία, την ανθρωπιά και την ευγένεια αυτών των ανθρώπων, που χωρίς να υπολογίζουν τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, επαγρυπνούν για όλους μας και είναι πάντα έτοιμοι, εκτός από την εντεταλμένη υπηρεσία τους,  να προσφέρουν, με την άδεια των Προϊσταμένων τους, κάθε εξυπηρέτηση, προκειμένου να σώσουν ζωές.
Τους ευχαριστούμε και τους ευγνωμονούμε. Ο Κύριος να τους προστατεύει και η Παναγία να τους συνοδεύει σε κάθε θαλάσσια μετακίνησή τους.

 

+Νικόλαος,
Καθολικός Αρχιεπίσκοπος Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου
Μητροπολίτης παντός Αιγαίου

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΣΑΒΒΑΤΟ  ΤΗΣ 8ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2 Μαρτίου 2024   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

Φόβος να πιστέψουμε και να αγαπήσουμε

ΦΟΒΟΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΟΥΜΕ «Μη φοβάστε, εγώ νίκησα τον κόσμο»   Σήμερα ακούγεται όλο και περισσότερο: «Εγώ δεν εμπιστεύομαι πιά κανέναν, ούτε τον

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου