ΣΤΟΝ ΕΝΟΡΙΑΚΟ ΝΑΟ ΣΑΜΟΥ

ΣΤΟΝ ΕΝΟΡΙΑΚΟ ΝΑΟ ΣΑΜΟΥ

Στις 25 Μαρτίου 2016, σημαντική ημέρα για την ενορία, τόσο γιατί η εκκλησία μας εόρταζε τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου αλλά και γιατί πραγματοποιήθηκε η πρώτη κοινωνία του Adam από το Καρλόβασι.
Ενορίτες από την προηγούμενη ημέρα είχαν έρθει και είχαν επιμεληθεί τόσο τον καθαρισμό του Ναού, όσο και τον στολισμό του.
Σήμερα λοιπόν η ενορία της Σάμου υποδέχτηκε τον μικρό Adam με μεγάλη χαρά και συμμετείχε στην χαρά του αλλά και στην χαρά της οικογένειας του. Χτες ο εφημέριος της ενορίας π. Ριχάρδος προετοίμασε τον Adam για το μυστήριο που θα λάμβανε.
Οι ύμνοι και τα αναγνώσματα ακούστηκαν στην Πολωνική αλλά και στην Ελληνική γλώσσα όπου μέλη της οικογένειας αλλά και από το εκκλησίασμα διάβασαν και έψαλλαν.
Ευχόμαστε στον μικρό Adam θερμά συγχαρητήρια και ο Κύριος που έλαβε για πρώτη φορά να τον προστατεύει και να τον ευλογεί και στην οικογένεια του να τους ζήσει!!!!

μφ 

 

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Angelus, 3 Δεκεμβρίου 2023

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΥΡΙΟΥ Οίκος Αγίας ΜάρθαςΑ’ Κυριακή της Παρουσίας, 3 Δεκεμβρίου 2023   Αγαπητοί αδελφοί και αδελφές, καλημέρα! Σήμερα, Α’ Κυριακή της Παρουσίας, στο

“Έλα Κύριε Ιησού = Maranathà”

«ΈΛΑ ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ = MARANATHA’». Η ΚΡΑΥΓΗ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ     Η λειτουργική περίοδος της Παρουσίας ή του Ερχομού, αποτελεί «μνήμη» αιώνων ελπίδας της ανθρωπότητας

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου