Προσκυνηματικό Ταξίδι στο νησί της Άνδρου

ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ
ΝΑΞΟΥ-ΤΗΝΟΥ-ΑΝΔΡΟΥ-ΜΥΚΟΝΟΥ

ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΣ ΚΑΘΟΛ. ΙΕΡΟΣ ΕΝΟΡΙΑΚΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ
ΧΩΡΑ ΑΝΔΡΟΥ

 


 

Διοργανώνεται Προσκυνηματικό Ταξίδι στο νησί της Άνδρου, για την εορτή του Αγίου Ανδρέα Αποστόλου, του Πρωτοκλήτου. Το Πρόγραμμα έχει ως εξής:

*Αναχώρηση από Τήνο για Άνδρο το Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015, ώρα 2.30 μ.μ. με το ΟΓ SUPER FERRY II. Στις 6 μ.μ. συμμετοχή στον Αρχιερατικό Εσπερινό προς τιμήν του Αγίου Ανδρέα, στον «Καθεδρικό Καθολικό Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Ανδρέα, στη Χώρα της Άνδρου. Στη συνέχεια μετάβαση στο Ξενοδοχείο που βρίσκεται στη Σάριζα. Βραδινό φαγητό στο Ξενοδοχείο με τη συντροφιά ζωντανής μουσικής.
*Την Κυριακή, 29 Νοεμβρίου, μετά από το πρωινό, μετάβαση στον Ενοριακό Ναό του Αγίου Ανδρέα, για τη συμμετοχή, στις 10 π.μ., στην Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία για την εορτή του Αγίου Ανδρέα. Ακολουθούν: Ξενάγηση στο νησί της Άνδρου, φαγητό. Αναχώρηση για Τήνο στις 8 μ.μ.

*Δηλώσεις συμμετοχής από τους ενδιαφερόμενους έως και την Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου, στον π. Φραγκίσκο Βιδάλη – Τηλ. 22830-51326 και 6977775182.
Στο Προσκυνηματικό ταξίδι για την Εορτή του Αγίου Ανδρέα στην Άνδρο, θα συμμετέχουν και Προσκυνητές από τη Σύρο με την διοργάνωση του Συνδέσμου Ελλήνων Καθολικών Σύρου.

Ο εφημέριος Άνδρου
Π. Φραγκίσκος Βιδάλης
 

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΤΕΑΤΡΤΗ ΤΗΣ 7ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 21 Φεβρουαρίου 2024               Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου