Προσκυνηματικό Ταξίδι στο νησί της Άνδρου

ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ
ΝΑΞΟΥ-ΤΗΝΟΥ-ΑΝΔΡΟΥ-ΜΥΚΟΝΟΥ

ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΣ ΚΑΘΟΛ. ΙΕΡΟΣ ΕΝΟΡΙΑΚΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ
ΧΩΡΑ ΑΝΔΡΟΥ

 


 

Διοργανώνεται Προσκυνηματικό Ταξίδι στο νησί της Άνδρου, για την εορτή του Αγίου Ανδρέα Αποστόλου, του Πρωτοκλήτου. Το Πρόγραμμα έχει ως εξής:

*Αναχώρηση από Τήνο για Άνδρο το Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015, ώρα 2.30 μ.μ. με το ΟΓ SUPER FERRY II. Στις 6 μ.μ. συμμετοχή στον Αρχιερατικό Εσπερινό προς τιμήν του Αγίου Ανδρέα, στον «Καθεδρικό Καθολικό Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Ανδρέα, στη Χώρα της Άνδρου. Στη συνέχεια μετάβαση στο Ξενοδοχείο που βρίσκεται στη Σάριζα. Βραδινό φαγητό στο Ξενοδοχείο με τη συντροφιά ζωντανής μουσικής.
*Την Κυριακή, 29 Νοεμβρίου, μετά από το πρωινό, μετάβαση στον Ενοριακό Ναό του Αγίου Ανδρέα, για τη συμμετοχή, στις 10 π.μ., στην Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία για την εορτή του Αγίου Ανδρέα. Ακολουθούν: Ξενάγηση στο νησί της Άνδρου, φαγητό. Αναχώρηση για Τήνο στις 8 μ.μ.

*Δηλώσεις συμμετοχής από τους ενδιαφερόμενους έως και την Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου, στον π. Φραγκίσκο Βιδάλη – Τηλ. 22830-51326 και 6977775182.
Στο Προσκυνηματικό ταξίδι για την Εορτή του Αγίου Ανδρέα στην Άνδρο, θα συμμετέχουν και Προσκυνητές από τη Σύρο με την διοργάνωση του Συνδέσμου Ελλήνων Καθολικών Σύρου.

Ο εφημέριος Άνδρου
Π. Φραγκίσκος Βιδάλης
 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη  του Ευαγγελίου της ημέρας

ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΗΣ 2ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ 7 Δεκεμβρίου 2022   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιωσήφ στη Μυτιλήνη

Ποιμαντική επίσκεψη στην ενορία Μυτιλήνης, το διήμερο 3-4 Δεκεμβρίου, πραγματοποίησε ο Αρχιεπίσκοπός μας Ιωσήφ, με την ιδιότητα του Αποστολικού Τοποτηρητή της Καθολικής Επισκοπής Χίου, Λέσβου,

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου