ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε προσευχή για την Πατρίδα μας

Καθολική Αρχιεπισκοπή
Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
σε προσευχή για την Πατρίδα μας

 

Αδελφοί μου και αδελφές μου,

Η Πατρίδα μας περνά δύσκολες στιγμές. Οι άνθρωποι της Χώρας μας και των Χωρών της Ευρώπης από τους οποίους εξαρτάται η γήινη  ευημερία και ευτυχία όλων μας δεν κατάφεραν ακόμη να αποδείξουν ότι θέτουν πάνω από όλα το «λαό»  και όχι το «εγώ».

Σας καλώ σήμερα ΤΡΙΤΗ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015, σημαντική ημέρα για την Πατρίδα μας, στις 8 το βράδυ στο Ναό του Αγίου Αντωνίου στην Παλλάδα της Τήνου. Θα τελέσουμε τη Θεία Λειτουργία και θα μείνουμε σε προσκύνηση ενώπιον του Παναχράντου Μυστηρίου μέχρι τις 9:45 το βράδυ, ζητώντας στον Κύριο να φωτίσει  με το Πανάγιο Πνεύμα όσους εμπλέκονται στο δράμα της Πατρίδας μας.
Να τους φωτίσει να επανέλθουν, πριν από την Κυριακή, στο τραπέζι και να συνεχίσουν τον διάλογο, αναζητώντας άμεσα μια καλύτερη λύση για τα παιδιά, τους έφηβους, τους νέους, τους άνεργους και φτωχούς της Πατρίδας μας και να δώσουν νέα ελπίδα σε όλη την Ευρώπη.

 

                                                             Τήνος/30/06/2015

+Νικόλαος
Αρχιεπίσκοπος

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

  ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΗΣ 26ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 26 Σεπτεμβρίου 2022                                              Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου