Προετοιμασία της ΕΚΝΕ Τήνου για το Πάσχα

Την Κυριακή 10 Απριλίου η ομάδα της ΕΚΝΕ Τήνου έζησε μια ημέρα προετοιμασίας για τον Παντηνιακό Δρόμο του Σταυρού και την τελετή Μετάνοιας όπου θα ζούσαν τα παιδιά το απόγευμα.

Οι νέοι συγκεντρώθηκαν στο Εξώμβουργο στις 11 η ώρα το πρωί όπου και συμμετείχαν στην θεία Λειτουργία κατά την οποία ο π. Αλέξανδρος εξήγησε το νόημα της τελετής που θα ακολουθούσε και την σημασία της συγνώμης στην ζωή μας.

Έπειτα όλοι μαζί μαγείρεψαν, έφαγαν και έπαιξαν ενώ στις 3 μ.μ συγκεντρώθηκαν πάλι όλοι μαζί στην εκκλησία όπου ο π. Ιωσήφ μαζί με τον π. Αλέξανδρο τέλεσαν την τελετή Μετάνοιας όπου οι νέοι είχαν την ευκαιρία να συμφιλιωθούν με τον Θεό και τον πλησίον.

Τέλος όλοι μαζί πήγαν στην εκκλησία του Αγ. Φραγκίσκο στο χωριό Μέση και εκεί με όλους τους παρευρισκόμενους πιστούς συμπορεύτηκαν μαζί με τον Σταυρό μέχρι τον λόφο του Εξωμβούργου.

 

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Ποιμαντική επιστολή Ιεραρχίας

                  ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Αρ. Πρωτ.: 5606/2024      Σύρος, 23 Φεβρουαρίου 2024 Προς τους πιστούς της Καθολικής Εκκλησίας στην Ελλάδα Αδελφοί μας και

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΗΣ 7ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 24 Φεβρουαρίου 2024   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος.  Αμήν Επικαλούμαι το 

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου