Προετοιμασία της ΕΚΝΕ Τήνου για το Πάσχα

Την Κυριακή 10 Απριλίου η ομάδα της ΕΚΝΕ Τήνου έζησε μια ημέρα προετοιμασίας για τον Παντηνιακό Δρόμο του Σταυρού και την τελετή Μετάνοιας όπου θα ζούσαν τα παιδιά το απόγευμα.

Οι νέοι συγκεντρώθηκαν στο Εξώμβουργο στις 11 η ώρα το πρωί όπου και συμμετείχαν στην θεία Λειτουργία κατά την οποία ο π. Αλέξανδρος εξήγησε το νόημα της τελετής που θα ακολουθούσε και την σημασία της συγνώμης στην ζωή μας.

Έπειτα όλοι μαζί μαγείρεψαν, έφαγαν και έπαιξαν ενώ στις 3 μ.μ συγκεντρώθηκαν πάλι όλοι μαζί στην εκκλησία όπου ο π. Ιωσήφ μαζί με τον π. Αλέξανδρο τέλεσαν την τελετή Μετάνοιας όπου οι νέοι είχαν την ευκαιρία να συμφιλιωθούν με τον Θεό και τον πλησίον.

Τέλος όλοι μαζί πήγαν στην εκκλησία του Αγ. Φραγκίσκο στο χωριό Μέση και εκεί με όλους τους παρευρισκόμενους πιστούς συμπορεύτηκαν μαζί με τον Σταυρό μέχρι τον λόφο του Εξωμβούργου.

 

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ μνήμη της Αγίας Σχολαστικής

Το όνομα της Σχολαστικής, αδελφής του Αγίου Βενεδίκτου, είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την αρχή του κοινοβιακού δυτικού μοναχισμού. Ο Βενέδικτος προέτρεπε η διακονία προς το

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΗΣ 5ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 10 Φεβρουαρίου 2025                                   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το Πνεύμα

Ιταλία: π. Mauricio Patriciello “Συκοφαντημένοι για χρόνια – τώρα κανείς δεν μπορεί να το αρνηθεί . Εδώ πεθαίνουμε”

ΙΤΑΛΙΑ: π. MAURIZIO PATRICIELLO  «ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ – ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΡΝΗΘΕΙ. ΕΔΩ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ!» Είχαμε παρουσιάσει τον εφημέριο του «Αγίου Αποστόλου Παύλου»