Προετοιμασία της ΕΚΝΕ Τήνου για το Πάσχα

Την Κυριακή 10 Απριλίου η ομάδα της ΕΚΝΕ Τήνου έζησε μια ημέρα προετοιμασίας για τον Παντηνιακό Δρόμο του Σταυρού και την τελετή Μετάνοιας όπου θα ζούσαν τα παιδιά το απόγευμα.

Οι νέοι συγκεντρώθηκαν στο Εξώμβουργο στις 11 η ώρα το πρωί όπου και συμμετείχαν στην θεία Λειτουργία κατά την οποία ο π. Αλέξανδρος εξήγησε το νόημα της τελετής που θα ακολουθούσε και την σημασία της συγνώμης στην ζωή μας.

Έπειτα όλοι μαζί μαγείρεψαν, έφαγαν και έπαιξαν ενώ στις 3 μ.μ συγκεντρώθηκαν πάλι όλοι μαζί στην εκκλησία όπου ο π. Ιωσήφ μαζί με τον π. Αλέξανδρο τέλεσαν την τελετή Μετάνοιας όπου οι νέοι είχαν την ευκαιρία να συμφιλιωθούν με τον Θεό και τον πλησίον.

Τέλος όλοι μαζί πήγαν στην εκκλησία του Αγ. Φραγκίσκο στο χωριό Μέση και εκεί με όλους τους παρευρισκόμενους πιστούς συμπορεύτηκαν μαζί με τον Σταυρό μέχρι τον λόφο του Εξωμβούργου.

 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Πανηγύρισε ο Καθεδρικός Ναός Χίου

Την περασμένη Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου, πανηγύρισε ο Καθεδρικός Ναός Χίου που τιμάται στον Άγιο Νικόλαο. Για τον λόγο αυτό τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία από τον

Mελέτη  του Ευαγγελίου της ημέρας

ΕΟΡΤΗ ΠΑΝΗΓΥΡΗ ΤΗΣ ΑΜΙΑΝΤΟΥ ΣΥΛΛΗΨΕΩΣΤΗΣ ΜΑΚΑΡΙΑΣ ΑΕΙΠΑΡΘΕΝΟΥ ΜΑΡΙΑΣ  Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022                                   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος.

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου