ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕ ΤΟ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΟΥ ΡΟΔΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΝΑΞΟΥ

  ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕ
ΤΟ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΟΥ ΡΟΔΑΡΙΟΥ
ΣΤΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΝΑΞΟΥ

 

Την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου, εορτή της Παναγίας του Ροδαρίου, πανηγύρισε το Παρεκκλήσιο στο Κοιμητήριο της Νάξου.
Τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία από τον Αρχιεπίσκοπό μας π. Νικόλαο και συλλειτούργησε μαζί του ο εφημέριος του Μητροπολιτικού μας Ναού π. Γεώργιος Παλαμάρης.

Το μικρό Παρεκκλήσιο ήταν γεμάτο από ευλαβείς της Παναγίας που έφθασαν για να τιμήσουν τη μνήμη της Παναγίας και να της ζητήσουν τη βοήθειά της.

Στη ομιλία του ο Αρχιεπίσκοπος ζήτησε από τους παρόντες να ζητήσουν από την Παναγία να μεταβάλει την τοπική μας Εκκλησία και ιδιαίτερα την Ενοριακή Κοινότητα της Μητροπόλεώς μας στη Νάξο σε ένα ζωντανό Ροδάριο.

Για να γίνει πρέπει και εμείς να βοηθήσουμε στα πλαίσια του εκτάκτου Ιωβηλαίου έτους, που θα αρχίσει στις 8 Δεκεμβρίου από τη Νάξο, να μιμηθούμε την ευσπλαχνία του Θεού και την αγάπη του και να δείξουμε προς κάθε άνθρωπο, ότι η Εκκλησία είναι πειστική όταν κηρύττει αυτό που πρώτα προσπαθεί να βιώνει.
 

 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Πανηγύρισε ο Καθεδρικός Ναός Χίου

Την περασμένη Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου, πανηγύρισε ο Καθεδρικός Ναός Χίου που τιμάται στον Άγιο Νικόλαο. Για τον λόγο αυτό τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία από τον

Mελέτη  του Ευαγγελίου της ημέρας

ΕΟΡΤΗ ΠΑΝΗΓΥΡΗ ΤΗΣ ΑΜΙΑΝΤΟΥ ΣΥΛΛΗΨΕΩΣΤΗΣ ΜΑΚΑΡΙΑΣ ΑΕΙΠΑΡΘΕΝΟΥ ΜΑΡΙΑΣ  Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022                                   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος.

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου