Παιδί προσεύχεται πάνω από άστεγο

Παιδί προσεύχεται πάνω από άστεγο. Γιατί πολλά θα ακούσουμε περί νηστείας, μετάνοιας και φιλανθρωπίας το επόμενο 40ημερο, αλλά αυτή η φωτογραφία αξίζει όχι όσο όχι χίλιες, αλλά όσο χιλιάδες λέξεις!

Η φωτογραφία τραβήχτηκε στη Βαλτιμόρη που πέρυσι έγινε πρωτοσέλιδο για τις ταραχές και τη βία.
Το αγόρι της φωτογραφίας αρνήθηκε να αγνοήσει έναν άστεγο άνδρα που κοιμάται στο πεζοδρόμιο. Λύγισε το ένα του γόνατο, άπλωσε το χέρι του, και έσκυψε το το κεφάλι του για να προσευχηθεί.
Η στιγμή "συνελήφθη" από τον φωτογραφικό φακό του Jonathan Α Stormz.
"Είδα αυτό το νεαρό παιδί να περνάει, σταμάτησε και πήγε πάνω από εκεί που κοιμάται ο άστεγος άντρας. Τον άγγιξε και άρχισε να προσεύχεται από πάνω του … Αυτό ήταν ένα καταπληκτικό θέαμα. Προσεύχομαι αυτό το παιδί να είναι ηγέτης για τους συνομηλίκους του, και να συνεχίζει προς αυτή την κατεύθυνση !! Δεν είναι όλη η νεολαία της Βαλτιμόρης χαμένη!! "είπε ο φωτογράφος.

Πηγή: ekklisiaonline
 

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Γενική ακρόαση του Πάπα Φραγκίσκου, 29 Νοεμβρίου 2023

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΓΕΝΙΚΗ ΑΚΡΟΑΣΗ                                                                           Αίθουσα Παύλος Στ’ Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023     Κατήχηση. Το πάθος για τον ευαγγελισμό: ο αποστολικός ζήλος του πιστού.

ΦΡΑΣΕΙΣ_ΚΑΙ_ΙΔΕΕΣ_ΓΙΑ_ΜΕΛΕΤΗ.jpg

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023               Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου