Πάρος: Η Ένωση Ξενοδόχων χρηματοδοτεί την κατασκευή του νέου αεροδρομίου

Πάρος: Η Ένωση Ξενοδόχων χρηματοδοτεί την κατασκευή του νέου αεροδρομίου

Την κατασκευή του νέου αεροδρομίου της Πάρου θα χρηματοδοτήσει η Ένωση Ξενοδόχων του νησιού, μέσω της αστικής, μη κερδοσκοπικής εταιρίας  ΑΜΚΕ, σύμφωνα με πρόσφατη σχετική ανακοίνωση.

Ειδικότερα, οι ξενοδόχοι του νησιού, έχουν ως στόχο να λειτουργήσει το αεροδρόμιο μέχρι το τέλος του 2015. Η ΑΜΚΕ δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία του δήμου της Πάρου και της Αντιπάρου και σε αυτήν συμμετέχουν, εκτός των Δήμων και πολλοί φορείς των νησιών.

Αξιοσημείωτο είναι ότι κάθε ξενοδοχείο θα καταβάλλει, ανάλογα με την εξέλιξη του έργου, το 1% του τζίρου του 2014, σε λογαριασμούς που έχει ανακοινώσει η ΑΜΚΕ και θα παραλάβει αντίστοιχα τιμολόγιο δωρεάς.

Επιπλέον, η Ένωση Ξενοδόχων, αποφάσισε να χορηγήσει το ποσό των 7.000 ευρώ στην ΑΜΚΕ, προκειμένου να προωθηθεί άμεσα η σχετική μελέτη.

Πηγή:enikonomia.gr 

Σημείωση kantam. gr. Αγαπητή μου Τήνο, χωρίς λιμάνι και αεροδρόμιο μην περιμένεις τουρισμό, εκτός αν δεν τον χρειάζεσαι! Κοίταξε τι γίνεται γύρω σου!

 

 

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ 24ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 22 Σεπτεμβρίου 2023                                     Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου