Πάρος: Η Ένωση Ξενοδόχων χρηματοδοτεί την κατασκευή του νέου αεροδρομίου

Πάρος: Η Ένωση Ξενοδόχων χρηματοδοτεί την κατασκευή του νέου αεροδρομίου

Την κατασκευή του νέου αεροδρομίου της Πάρου θα χρηματοδοτήσει η Ένωση Ξενοδόχων του νησιού, μέσω της αστικής, μη κερδοσκοπικής εταιρίας  ΑΜΚΕ, σύμφωνα με πρόσφατη σχετική ανακοίνωση.

Ειδικότερα, οι ξενοδόχοι του νησιού, έχουν ως στόχο να λειτουργήσει το αεροδρόμιο μέχρι το τέλος του 2015. Η ΑΜΚΕ δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία του δήμου της Πάρου και της Αντιπάρου και σε αυτήν συμμετέχουν, εκτός των Δήμων και πολλοί φορείς των νησιών.

Αξιοσημείωτο είναι ότι κάθε ξενοδοχείο θα καταβάλλει, ανάλογα με την εξέλιξη του έργου, το 1% του τζίρου του 2014, σε λογαριασμούς που έχει ανακοινώσει η ΑΜΚΕ και θα παραλάβει αντίστοιχα τιμολόγιο δωρεάς.

Επιπλέον, η Ένωση Ξενοδόχων, αποφάσισε να χορηγήσει το ποσό των 7.000 ευρώ στην ΑΜΚΕ, προκειμένου να προωθηθεί άμεσα η σχετική μελέτη.

Πηγή:enikonomia.gr 

Σημείωση kantam. gr. Αγαπητή μου Τήνο, χωρίς λιμάνι και αεροδρόμιο μην περιμένεις τουρισμό, εκτός αν δεν τον χρειάζεσαι! Κοίταξε τι γίνεται γύρω σου!

 

 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη  του Ευαγγελίου της ημέρας

ΤΡΙΤΗ ΤΗΣ 2ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ 6 Δεκεμβρίου 2022                                   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου