Ο ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Πολύτεκνος… ο Μανόλης Μαργαρίτης

Πρώτη καταχώρηση: 11:34 μμ, 24 Αυγούστου 2014

Τις ευχές του για τη θητεία της νέας δημοτικής αρχής έδωσε την Κυριακή το μεσημέρι ο Καθολικός Μητροπολίτης νήσων Αιγαίου κ. Νικόλαος ο οποίος ήταν παρών στην τελετή του Αγιασμού και της ορκωμοσίας της νέας δημοτικής αρχής.

Μάλιστα ο Καθολικός Μητροπολίτης παίρνοντας το λόγο, ευχήθηκε ιδιαιτέρως στο δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλη Μαργαρίτη τον οποίο χαρακτήρισε… πολύτεκνο!

Ο κ. Μαργαρίτης μη πιάνοντας το υπονοούμενο… είπε: «όχι πολύτεκνος, τρίτεκνος είμαι σεβασμιότατε».

Εκείνος επέμεινε λέγοντας του ότι είναι πολύτεκνος αφού έχει υπό την… προστασία του τα τέσσερα μικρά νησιά του δήμου, στα οποία του συνέστησε -καταχειροκροτούμενος- να δώσει ιδιαίτερη προσοχή!

Όλοι χαμογέλασαν, όπως και ο δήμαρχος, ο οποίος απαντώντας, αφού παραδέχτηκε ότι όντως είναι… πολύτεκνος, είπε ότι θα πρέπει να αντιμετωπιστεί και ως τέτοιος από την πολιτεία!

«Θα πρέπει λοιπόν η πολιτεία να δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στο δήμο και να μας επιχορηγήσει με επιπλέον χρήματα ως πολύτεκνη οικογένεια που είμαστε» είπε, για να συμπληρώσει ο Φώτης Μαυρομάτης από κάτω στην πρώτη σειρά που καθόταν ότι,  «πάει πια αυτή η εποχή… τώρα τα τέσσερα παιδιά είναι τεκμήριο»!!

Πηγη: naxosnow

 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ 3ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 27 Ιανουαρίου 2023                                       Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν

Πρόγραμμα Ενοριών

   Οικισμός Ενορία 28–29 Ιανουαρίου 2023 Αγάπη Αγίου Αγαπητού – Αετοφωλιά Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου – Άνδρος Καθεδρικού Ναού Αγίου Ανδρέα – Βωλάξ Γεννήσεως της Θεοτόκου  Κυριακή 09.30

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου