Ο Πάπας συνάντησε άστεγους και μετανάστες

Στο τέλος της προβολής της ταινίας «Φραγκίσκος» ο Ποντίφικας συναντήθηκε με εκατό αστέγους και μετανάστες που είχαν προσκληθεί να παρακολούθησαν την προβολή. Η συνάντηση έλαβε χώρα στο αίθριο της Αίθουσας Παύλος ΣΤ΄ και χαρακτηρίστηκε από τη ζεστασιά αλλά και την έκπληξη των παρευρισκομένων. Ύστερα από μια σύντομη συζήτηση προσφέρθηκε στο καθένα ένα πακέτο με τρόφιμα και ο Πάπας επέστρεψε στην Αγία Μάρθα.

Η ταινία «Φραγκίσκος» είναι μια παραγωγή του Ρώσου Евгений Михайлович Афинеевский, που προβλήθηκε για πρώτη φορά στις 21 Οκτωβρίου 2020 στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ρώμης και επικεντρώνεται στη δράση και την αποστολή του Πάπα Φραγκίσκου, μέσα από μια σειρά συνεντεύξεων που παραχώρησε ο ίδιος ο Ποντίφικας.

πηγή: vaticannews.va

πγπ

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

  ΠΑΝΗΓΥΡΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΣΗΦ ΤΟΥ ΜΝΗΣΤΟΡΟΣ Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος.  Αμήν

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου