Ο Πάπας συγκίνησε τους πάντες όταν κατέβηκε από το όχημα του για αυτό το φιλί

Ο Πάπας συγκίνησε τους πάντες
όταν κατέβηκε από το όχημα του για αυτό το φιλί

Η κάμερα κατέγραψε μια από τις πιο δυνατές στιγμές του ταξιδιού του Ποντίφικα στις ΗΠΑ
Ο Πάπας Φραγκίσκος έφτασε στη Φιλαδέλφεια το Σάββατο το πρωί και χάρισε στο πλήθος που ήταν συγκεντρωμένο, μια συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή αμέσως μετά την άφιξή του.
Μετά τις πρώτες χειραψίες, μπήκε στο πολυσυζητημένο πια Fiat του και η αυτοκινητοπομπή ξεκίνησε για τον προορισμό της. Λίγα μόλις μέτρα μακριά από το αεροπλάνο, ο Πάπας εντοπίζει κάτι με την άκρη του ματιού του και κάνει νόημα στον οδηγό να σταματήσει. Η κάμερα που καταγράφει κάθε του κίνηση τον δείχνει να κατεβαίνει από το όχημα και να πλησιάζει στο κιγκλίδωμα.
Εκεί σκύβει πάνω από το αναπηρικό αμαξίδιο του 10χρονου Michael Keating, τον φιλά στο μέτωπο και του δίνει συγκινημένος την ευλογία του. Κάποιοι από το πλήθος που παρακολουθεί δακρύζουν και η μητέρα του παιδιού κοιτά ξαφνιασμένη τη στιγμή ενώ στη συνέχεια με δάκρυα στα μάτια τον ευχαριστεί.  
Ο μικρός που πάσχει από Εγκεφαλική Παράλυση ήταν εκεί μαζί με μερικά ακόμη παιδιά μια και ο πατέρας του συνόδευε την παιδική χορωδία της υποδοχής του Πάπα στο αεροδρόμιο.

Πηγή: www.lifo.gr 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

  ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΗΣ 13ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 27 Ιουνίου 2022   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου