Ο Πάπας δέχεται και άλλους πρόσφυγες από τη Λέσβο

Ο Πάπας δέχεται και άλλους πρόσφυγες από τη Λέσβο

Μετά την επίσκεψη του Πάπα στο νησί της Λέσβου, όταν έφερε μαζί του επιστρέφοντας στη Ρώμη  τρεις οικογένειες  προσφύγων, μία άλλη ομάδα  εννέα προσφύγων, μεταξύ των οποίων δύο χριστιανοί, έφθασαν στη Ρώμη την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016.

Αυτό έγινε γνωστό από το Γραφείο Τύπου της Αγίας Έδρας, εξηγώντας  ότι η αστυνομία του Βατικανού, σε συνεργασία  με τον Υπουργό  Εσωτερικών της Ελλάδος, την Ελληνική Υπηρεσία Ασύλου και την  κοινότητα  του Sant’Egidio, συνόδεψε  τους πρόσφυγες από την Αθήνα στη Ρώμη.

Η κοινότητα του  Sant’Egidioθα προβλέψει για την φιλοξενία τους.

Οι εννέα πρόσφυγες, έξη ενήλικες  και τρία παιδιά,  είναι όλοι Συριακής καταγωγής και βρισκόντουσαν στο Κέντρο υποδοχής του Καρά Τεπέ  της Λέσβου, μετά την αποβίβασή τους στο νησί  και  προερχόμενοι από την Τουρκία

 

 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Πανηγύρισε ο Καθεδρικός Ναός Χίου

Την περασμένη Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου, πανηγύρισε ο Καθεδρικός Ναός Χίου που τιμάται στον Άγιο Νικόλαο. Για τον λόγο αυτό τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία από τον

Mελέτη  του Ευαγγελίου της ημέρας

ΕΟΡΤΗ ΠΑΝΗΓΥΡΗ ΤΗΣ ΑΜΙΑΝΤΟΥ ΣΥΛΛΗΨΕΩΣΤΗΣ ΜΑΚΑΡΙΑΣ ΑΕΙΠΑΡΘΕΝΟΥ ΜΑΡΙΑΣ  Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022                                   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος.

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου