Ο Αρχιεπίσκοπος Αμβούργου στην Ενορία Μυτιλήνης

Την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου, στις 17:30, στον Ενοριακό Ναό Μεταστάσεως της Θεοτόκου στη Μυτιλήνη, τέλεσε τη Θεία Λειτουργία ο Αρχιεπίσκοπος Αμβούργου, Σεβ/τατος Stefan Heße. Ο Σεβασμιότατος είχε επισκεφτεί προηγουμένος το ΚΥΤ του Καρά Τεπέ, όπου φιλοξενούνται πρόσφυγες και μετανάστες.

Στη Θεία Λειτουργία, η οποία τελέστηκε στα Αγγλικά, έψαλαν πρόσφυγες, και ήταν παρόντες μέλη της συνοδείας του Αρχιεπισκόπου, μέλη της ενορίας Μυτιλήνης, καθώς και η κ. Στέλλα Φωσκόλου, Πρόεδρος της Κάριτας Ελλάς, μαζί με στελέχη της Κάριτας Ελλάς στη Λέσβο.

Ο υποδιάκονος κ. Λεονάρδος Μήτσημ, στην αρχή της Θείας Λειτουργίας, χαιρέτησε και καλωσόρισε τον Αρχιεπίσκοπο Αμβούργου, εκ μέρους του Αποστολικού Τοποτηρητή της Επισκοπής Χίου, Σεβ/τάτου Ιωσήφ, και του Εφημερίου π. Λέοντα, οι οποίοι αδυνατούσαν να είναι εκείνη την ημέρα στη Μυτιλήνη.

Μετά τη Θεία Λειτουργία υπήρξε εγκάρδια συνομιλία του Αρχιεπισκόπου Αμβούργου με όλους.

π. Λέων

Εφημέριος Μυτιλήνης

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ 15ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 19 Ιουλίου 2024   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΠΕΜΠΤΗ ΤΗΣ 15ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 18 Ιουλίου 2024 Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου