ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ

ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ

Ευρισκόμενος στη Χίο για ποιμαντικούς λόγους, πληροφορήθηκα την αιφνίδια αναχώρηση του Γιάννη Συμεόνογλου από την κοινωνία της Νάξου για την Κοινωνία των Αγίων.
Ανεξιχνίαστα αληθινά τα έργα του Κυρίου!
Δεν είχα τη χαρά  να γνωρίσω τον γελαστό και ταλαντούχο Γιάννη. Άκουσα όμως τόσα πολλά, που μου αρκούν για να πειστώ, πως ήταν άξιο παιδί των αγαπητών γονιών του.
Συμμερίζομαι  τον ανθρώπινο πόνο της οικογένειά του, και την βέβαιη ελπίδα τους, ότι η ζωή του Γιάννη δεν αφαιρέθηκε αλλά μεταβλήθηκε.
Είναι δύσκολες στιγμές για όλους μας, όταν οι άγγελοι της γης, χωρίς προειδοποίηση, φεύγουν. Όταν, επιστρέφουν στον παράδεισο, όπου είναι η αιώνια κατοικία τους.
Ας έλθει σύντομα  από ψιλά, με τις ικεσίες του Γιάννη , η ουράνια και θεϊκή παρηγοριά στην  οικογένειά του και στην ευρύτερη  οικογένεια της Νάξου στην οποία και ανήκω!

Ας αναπαύεται αιώνια
+Νικόλαος
Καθολικός Αρχιεπίσκοπος 

 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη  του Ευαγγελίου της ημέρας

ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΗΣ 2ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ 7 Δεκεμβρίου 2022   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιωσήφ στη Μυτιλήνη

Ποιμαντική επίσκεψη στην ενορία Μυτιλήνης, το διήμερο 3-4 Δεκεμβρίου, πραγματοποίησε ο Αρχιεπίσκοπός μας Ιωσήφ, με την ιδιότητα του Αποστολικού Τοποτηρητή της Καθολικής Επισκοπής Χίου, Λέσβου,

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου