ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ

ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ

Ευρισκόμενος στη Χίο για ποιμαντικούς λόγους, πληροφορήθηκα την αιφνίδια αναχώρηση του Γιάννη Συμεόνογλου από την κοινωνία της Νάξου για την Κοινωνία των Αγίων.
Ανεξιχνίαστα αληθινά τα έργα του Κυρίου!
Δεν είχα τη χαρά  να γνωρίσω τον γελαστό και ταλαντούχο Γιάννη. Άκουσα όμως τόσα πολλά, που μου αρκούν για να πειστώ, πως ήταν άξιο παιδί των αγαπητών γονιών του.
Συμμερίζομαι  τον ανθρώπινο πόνο της οικογένειά του, και την βέβαιη ελπίδα τους, ότι η ζωή του Γιάννη δεν αφαιρέθηκε αλλά μεταβλήθηκε.
Είναι δύσκολες στιγμές για όλους μας, όταν οι άγγελοι της γης, χωρίς προειδοποίηση, φεύγουν. Όταν, επιστρέφουν στον παράδεισο, όπου είναι η αιώνια κατοικία τους.
Ας έλθει σύντομα  από ψιλά, με τις ικεσίες του Γιάννη , η ουράνια και θεϊκή παρηγοριά στην  οικογένειά του και στην ευρύτερη  οικογένεια της Νάξου στην οποία και ανήκω!

Ας αναπαύεται αιώνια
+Νικόλαος
Καθολικός Αρχιεπίσκοπος 

 

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Πρόγραμμα Θείων Λειτουργιών 18-19.5.2024

Οικισμός Ενορία  18 -19 Μαΐου 2024 Αγάπη Αγίου Αγαπητού 18/5 Σάββατο   18.00 Θεία Λειτουργία Αετοφωλιά Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου 18/5 Σάββατο   09.00 Θεία

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ 2ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 17 Μαΐου 2024   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου